Kako prekidate....

alya:
Pa znas koliko forumasica te voli, prosto obozava....evo i ja cu, da te zavolim ako si crn, visok najmanje 1.85.., nisi suvise mator...itd... :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. ne muvam...motivisem.... :lol: ;)
Hvala,hvala ali ne bih da glumim Acu :wink:
P:S inače jesam,crn, visok sa zelenim okama :razz: i nisam baš mator :wink: :lol: :lol: :lol: očuvan i garažiran :lol: :lol: :lol:

ex klinka:
Dragi moj Aleksej... Ja bih rekla da ti imas bas bas bas (a kad to kazem mislim bas) veliku frku (da ne kazem strah) kad je zenski svet u pitanju. Jedno je sigurno, uopste nas ne poznajes. A ako se pazljivije procitaju tvoja pisanija na ovu temu na prethodnih nekoliko stranica moze se shvatiti da ti i nemas neko svoje misljenje. Samo ono sto bi drugi voleli da misle da ti mislis... Mozda jednog dana i dokucis sta bi bilo valjano da mislis o nama.

A sto se NS devojaka tice... Ne znam. Verovatno im nisi simpatican. Uostalom, sta ces ti u Verigama kada je tamo 'najsponzorskije mesto', a? Znaci li to da si ti sponzor? Ili bi to neka od prisutnih riba mogla pomisliti?

Ovo uospte nisam video.

Poznajem ja "vas" vrlo dobro... :? A sta bi valjalo da mislim... Pa nazalost imao sam previsoko misljenje o vama....

A u Verigama sam bio jer us tamo najbolje ribe ;) logicno. A ponekada zaluta i neka malo normalnijia. Kao ova sto sam ja na nju naleteo.

It's a bravery to...:
@Aleksej
Povov'me ba???a gde si ti to cuo? To ti nema veze sa bosnom vec sa osobom, a ja znam da vi imate dovoljno seljaka i cobana i u NS. Tebe kad covek cuje pomislio bi da zivs u nekoj motropolo-Novi Sad---molim te...ha ha

U NS imamo seljaka uglavnom onih koji su dosli iz Bosne. Izvinjamvam se ovo prilikom njim ali to je cinjenica.

I nemoj da vredjas moj grad molim te on je takav kakav je, mnogo bolji. A ti si pretpostavljam bas bas u neokj metroploi.... :roll:

It's a bravery to...:
@aleksej
ja ne znam gde si ti cuo te bosanske izraze kao sto je “Pozov me ba…”ali to ti nema veze s Bosnom vec sa cobanima kojih vi u NS iamte dovoljno.
Tebe da neko cuje posmilsio bi da zivis u nekoj metropolis , a ono samo NS, Pa covece ceo Balkan ti je selo----ali to nije vazno , vec ljudi su vazni.
Ja ne znam koliko si to ljudi upoznao , koliko sveta video, koliko putovao…cini se ne dovoljno…
Sto se tice moje definicije dobre ribe mislila sam da se neki ok izgled podrazumeva, tako da se u tome slazm s tobom.
kazes zenska samostalnost=feminizam…bice da je to tvoja nesigurnost, ali to je neka drug tema.
To sto ti sa 20+ godina nemas lovu a neke ribe imaju..to je tvoj problem.
Samo jos jedan decak koji se moli Bogu pred spavanje kako bi mu dao brdo love kako bi bio ravnopravan player ….Samo jos jedan decak koji misli da su mu oni koji su uspeli krivi za njegov neuspeh ..smrc.

Izvini nisu svakome matorci mogli da plate da proputuje svet... :roll: Ne samo ja nego vecina mladje populacije je malo putovala po svetu, ne svojom krivicom.

"Moje ljude" sa balkana ja ne bih menjao ni sa milion toh tvoj feminiziranih pederastih amerikancica ili englezcica koljioma viris iz te razglavljene guze.

Ja ne kazem zenska samostalnost=feminizam. To nisi u pravu.

Ja sam rekao da potenciranje zenske samostalnosi uglavnom ukazuje na feministicke stavove. Samo feministkinja ili latentna feministkinja ode oklo i ***** "zene zene zene " i samostalnost i ta sranja, a normalna samostalna zena uopste ne razmislja o tome. Nego zivi svoj zivot.

Jbg neko je sam zaradio ali uglavnom neko ima bogate matorce a neko nema. U svakom slucaju opet si me pogresno procenila ja se ne molim za bogatstvo, kako mozes da izvalis uoopste takvu glupost!?

A ko je u Srbiji "uspeo" to je meni a i svima jako dobro jasno. Samo ko je krao. Svaka cast njima na tome, ne poricem, i to treba znati. Ali posteno to nije doslo.

Back