pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Imam strah koji mi se cini da prerasta u fobiju.Strah me je i imam dosta treme,kada bih radila gde dolaze puno ljudi,gde je guzva,cini mi se da bih se oduzela,vise volim neko mirnije mesto,gde se manje pokazujem pred ljudima kao sto je npr kafic,pekara...Isto tako kad razgovaram sa poslodavcem verovatno vise zbog tog posla jer mnogo mislim kako cu ja to i dok pricam pormenim 1000 boja,kao da mi se stanji glas,kao da mi curi hladan znoj.Desilo mi se letos kad sam isla na razgovor za posao u jednom kaficu da sam se potpuno oduzela od samog mesta,oduzela sam se.Kada sam se vracala umalo se nisaam srusila.Ima te li neki savet kako da to prevazidjem i da krenem u rad?![]()
Imas socijalnu fobiju , ja je isto imam ima je i moja sestra i moja majka . Kod mene nije to toliko izrazeno , dok je moja sestra vec morala koristi lekove i ici na terapiju kod psihologa . Posavetuj strucno lice , forum ti nece biti od koristi . Znam da je tamu u nasem zaostalom drustvu ici kod psihologa , jer te odma neopravdano proglase ludim . Medjutim u normalnim zemljama vecina ljudi ima svog licnog psihologa . Svi americki sportiski imaju svoga psihologa , tako da nemoj da brines zbog neki predrasuda . Javi se psihologu i objasni mu svoj problem