Kako preboljevate raskid?

@Cupka@:
Oooooooo...to i ide tako....:)
Voleces tog proslog,ali vremenom...vidjeces...sve ce biti OK i neces vise ni misliti na njega.....:):):)
Ali postoji mogucnost da kad on vide da tebi nije stalo vise do njega da pokusa da ti ponovo pridje.....:(...
E to ce ti biti muka....:).....Moras se tome oduprijeti,inace nista nisi uradila....:D:D:D
eh...jos da je tako lako...ja sam bila sa jednim likom duze vreme...i raskinula sam sa njim...i sad,umesto da budem srecna ja tugujem...menjam frajere ko carape od kako smo raskinuli,al to nije to....ne znam...vreme leci sve...a mene 4 meseca jos uvek nisu izlecila....
treba sama sebi da zacrtas,da kazes da neces da tugujes zbog skota..jer muskarci su svinje.istina,mala sam da o tome diskutujem,imam 16 god,ali za sada je to mije misljenje...vidi sta ces...najbolje je da sama u glavi resis sve...prvo sa sobom,pa tek onda sa njim...
vidis,ja imam problem...resila sam sve sa njim,a nisam sa sobom...jbg...
srecno...i uz tebe sam...javljaj sta se desava....

Ma ok....:)
Samo ...meni je uspjelo tako....:)
Prvih mjesec dana sam jos voljela bivseg....Drugi i treci sam sebe ubjedjivala da ga ne volim....:(...I onda sam skontala da ja ne mogu BAS uticati na to.......I odjednom,to je samo prestalo,ne volim ga.....:):):)Ali i kad ga prebolis,ne mora da znaci da ces biti ravnodusna prema nemu...:(:(:(
Srecno!!!!!!!!!!!:D:D:D

hvala ljudi... mislim toliko sam se borila protiv toga, prvo sam se pravila da smo samo drugovi, da mi ne znaci nista vise, onda sam se svadjala sa njim, da bih ga zamrzela valjda, sad vise kao i ne pricamo... sto me iskreno zabole, jos mi je i bolje, jer svaki put kad mi se javi sve mi se vrati...

al znam, osecam da ga jos uvek volim, i ne znam sta ce biti kad se vratim... al svejedno... kuliracu sa novim deckom, koji zasluzuje moju paznju i love, a do ovog ima jos 5 meseci...

jos jednom hvala...

u pocetku sam uglavnom sama , u svom svetu , gledam filmove , slusam nirvanu , citam i puno razmisljam . ne licim ni na sta .
onda stanem pred ogledalo , cutim i gledam se . pocnem da vristim od smeha .
okupam se , nasminkam , nabacim kratku majcu , najuze farmerke koje imam , martinke , napucim usta i izletim iz kuce . veoma zadovoljna , srecna i puna sebe .
takva i ostanem do sledeceg raskida .

--------------------------------------------------------------------------------

Da vas cujem... Koji su po vama najefikasniji nacini da prebolite raskid? Da li se zatvorite u svoj mali svet na neko vreme, i kukate... Ili izadjete da se provede i zaboravite na sve...
uostalom... pisite...
pozzz

Pa ja u suštini ne volim dugačke veze,osećam se zatvoreno...A kad ih i imam i one se završe,pa,samo jednom mi je bilo zaista žao,a ostalo,glumim pred devojkom čisto da se ne bi i posvađali,i onda skakućem do kuće :) Ne znam,možda sam malo bezosećajan,ali...

meni jos nista......a znam da ce da me stigne...ne znam da li ce mi biti lakse ako odmah nadjem drugog decka sa kojim cu da provodim vreme.......posto ce ovaj majmun odmah da nadje neku, osecacu se bezvredno ako budem sama.....mislim da ce mi biti lakse......sta mislite?

mislim da je glupo da se sa nekim smuvas samo da bi se svetila bivsem, ili da bi pokusala da ublazis tugu... nije fer prema toj osobi... Sem toga ne vidim zasto bi se osecala bezvrednom ako on ima devojku a ti nemas nikog... Sve to dodje na svoje.. Nikad ne treba da se osecas BEZVREDNOM ni zbog koga!! Jer niko toga nije vredan!!!

Nikada nisam dozivela da me decko ostavi. Uglavnom sam ja raskidala veze, ali se onda tu javlja problem, kako objasniti razloge koji su me naveli da ne zelim vise da budem sa tim deckom. Problem je to sto ne znam ni sama u cemu je problem, a da kazes nekome u lice da te je smorio, to uopste nije lepo. Muci me zapravo to sto svaki decko sa kojim budem, vremenom mi postane dobar drug i ne mogu vise da ga gledam na isti nacin. Pravim veliku razliku izmedju pojma prijatelj i ljubavnik.

Ali ja to ne radim namerno, jednostavno se desi: poludim za nekim deckom, svidja mi se, sve je ekstra, i onda, kada pocnemo da se zblizavamo i bolje upoznajemo, shvatim kako mi je extra da sa tim deckom pricam, mogu gotove sve da mu kazem, da izlazim sa njim, da se zezamo, ali strast pocinje da se gusi i nestaje.

MinM_4Life:
mislim da je glupo da se sa nekim smuvas samo da bi se svetila bivsem, ili da bi pokusala da ublazis tugu... nije fer prema toj osobi... Sem toga ne vidim zasto bi se osecala bezvrednom ako on ima devojku a ti nemas nikog... Sve to dodje na svoje.. Nikad ne treba da se osecas BEZVREDNOM ni zbog koga!! Jer niko toga nije vredan!!!
ne da bih se svetila...to je bzwz :-? :-? :-? :-?

ali, nei je mnogo cudno da budem sama..jer ja skoro nikada nisam sama....

zizela:
Ali ja to ne radim namerno, jednostavno se desi: poludim za nekim deckom, svidja mi se, sve je ekstra, i onda, kada pocnemo da se zblizavamo i bolje upoznajemo, shvatim kako mi je extra da sa tim deckom pricam, mogu gotove sve da mu kazem, da izlazim sa njim, da se zezamo, ali strast pocinje da se gusi i nestaje.

ovakva sam i ja bila... Joj majko kad se setim... i to sto kazes, ne znas sta da im kazes kad raskidas... jer ni sama ne znas... al jednostavno je - samo jos nisi nasla onog pravog... Imala sam identican problem... Al eto evo mene sad volim... jeste da sam nasla u pogresnog da se zaljubim al jbg...

Samo cekaj, nemoj sebe da teras na nista sto ne osecas... Mozda samo brzas u veze? Naravno strast je uvek tu u pocetku, al... daj vam malo vremena...

zizela:
Jes' sestro tako je. Ne daj da ti decko bude najbolji prijatelj niko, to samo nesrecu donosi.
Druzba druzbi, sluzba sluzbi. Znas kako narod kaze. Decko za fizicki rad, prijatelj za sve ostalo.

MinM_4Life:
Da vas cujem... Koji su po vama najefikasniji nacini da prebolite raskid? Da li se zatvorite u svoj mali svet na neko vreme, i kukate... Ili izadjete da se provede i zaboravite na sve...
uostalom... pisite...
pozzz

Extra podnosim raskid, apsolutno mi je za swe swejedno uopste se ne potresam kad raskinem sa deckom.. Bas zato sto mi je swejedno waljda mi i zato swi gowore da sam hladnokrwna osoba..
Treba mi baaaaaaas dugo, dugo wremena da nekog stwarno zawolim a pre nego sto tu osobu i zawolim ta weza se zawrsi.. Nikog nisam toliko zawolela pa da posle raskida tugujem.. Tako da je za sada opusteno :)

Back