Kako preboljevate raskid?

MinM_4Life:
e ovo je nemoguce... Taman kad sam pocela da mislim da sam ga ne samo prebolela, nego pocela da mrzim ( a nikad nikog nisam mrzela)... Shvatim da ga jos uvek volim...

e pa jbg onda nek ide zivot... volecu ga dok ga budem volela, i necu vise da se borim sa tim...
Nije poenta da nekog volish pa da ga zamrzish,poentaje da budesh indiferentan prema dotichnoj osobi,tad si pobedio.

indiferentan. wow. jel to uchite u shkoli za po.rno glumice?

at first, ne radi se o utakmici ili ratu. nema pobede ni poraza.

i kao drugo i poslednje, ni indiferentnost nije nikakvo reshenje. tachnije, to je reshenje koje se samo nalazi izmedju ljubavi i mrzhnje, a to nije nishta. "pobedio si" ako si do kraja shvatio shta se i zbog chega desilo i nauchio da zhivish sa time bez gubitaka osoba shto podrazumeva indiferentnost.

indiferentnost.
buahahahah...

Keeper:
indiferentan. wow. jel to uchite u shkoli za po.rno glumice?

at first, ne radi se o utakmici ili ratu. nema pobede ni poraza.

i kao drugo i poslednje, ni indiferentnost nije nikakvo reshenje. tachnije, to je reshenje koje se samo nalazi izmedju ljubavi i mrzhnje, a to nije nishta. "pobedio si" ako si do kraja shvatio shta se i zbog chega desilo i nauchio da zhivish sa time bez gubitaka osoba shto podrazumeva indiferentnost.

indiferentnost.
buahahahah...
sam reche da si dete sa posebnim potrebama
ukapirali smo,idi lechi se

@keep
nesto si veceras nervozan........lagano..............:):):)):):)

e ovo je nemoguce... Taman kad sam pocela da mislim da sam ga ne samo prebolela, nego pocela da mrzim ( a nikad nikog nisam mrzela)... Shvatim da ga jos uvek volim...

e pa jbg onda nek ide zivot... volecu ga dok ga budem volela, i necu vise da se borim sa tim...

Dok ti razmisljas o jemu...NISTA OD TOGA...Tanka ti je granica izmedju toga da li ga volis ili mrzis....:(
I najgore ti je kada sebe lazes da si ga preboljela......Moje rjesenje je da nadjes drugog....Tako je meni uspjelo........;););)

evo...upravo sam raskinula jednu vezu.......
juche....1.januara....ma prelepo mi krenula godina....:roll:
ustvari on je raskinuo, i to na jedan veoma glup nachin......

...ma ko ga yebe....zhivot ide dalje....
nema shanse da sad kao neshto tugujem.....:razz: 8-) .....

Dovla:
Раскид заиста уме да буде тужан и тежак... али нас ипак натера да размислимо о неким стварима... да ли је то уствари било оно што смо ми мислили да јесте, да ли смо ми заиста били срећни у тој вези... е сад, најтежеје признати самом себи да то ипак није било најсавршеније, и та је ту ипак било неких проблема... Дакле, највећи је проблем признати самом себи да смо погрешили у неким претпоставкама или да смо претерали у неким жељама...

Све у свему... колико год то звучало као клише... време заиста лечи све... Раскид је заиста мизерна ствар у односу на неке друге ствари које нам се могу десити и које бисмо морали да прихватимо и на некин начин преболимо...
i to je to ;) zaista lepo receno dovla ;)

@dovla - hvala, zaista lepo sroceno ;)
@keeper - vecita svadjalica lol

Ma nasla sam ja drugog, dva meseca sam sa njim, zaista mi MNOGO znaci, povratio mi je veru u muski pol, al i dalje volim (VOLIM) istog.... zato sam rekla, volecu ga dok ga budem volela... probala sam sve da ga zaboravim, al kad ne ide ne ide... ne vredi vise da se borim...

Oooooooo...to i ide tako....:)
Voleces tog proslog,ali vremenom...vidjeces...sve ce biti OK i neces vise ni misliti na njega.....:):):)
Ali postoji mogucnost da kad on vide da tebi nije stalo vise do njega da pokusa da ti ponovo pridje.....:(...
E to ce ti biti muka....:).....Moras se tome oduprijeti,inace nista nisi uradila....:D:D:D

Back