Kako prebolite kad ispadnete budala?

topmodelsica:
To sa Katom, to je bilo onih dana kad je Kata meni rekla "Kakav ti je to decko koji te ne poljubi?" pa sam ja to pricala svima i onda je to doslo do Igora, i to vece, uhvatio mene Igor da ljubi i ljubi i ljubi, ja reko' sta mu bi, a Kata vice sa 50 metara, a Ana je smiruje, a i Ana je povikala u jednom trenutku, misteriozno, njih dve, obe ljubomorne u isto vreme, a Ana je prvo smirivala Katu. Moguce da se Ana tajila pa je odjednom izgubila strpljenje.
topmodelsica:
Ha ha ha ha ha ha, place, ali mnogo vise drami. Ja zamislim da je ona na pozornici i uzivam u slusanju njenih monologa. Nemam ja nista sa njom, ni jednom joj nisam ni dala da jede, niti odgovarala na njena pitanja "Gde mi je sin, jel ' ziv samo mi to reci? Kad ce mene da ceraju, jesu li dosli? (Misli da ce nju da uhapsi milicija i da hoce da "je ceraju") "

topmodelsica:
I sta je novo ako je to genetski, sto to menja stvar? To i nije moja baba po srodstvu. Koja pomoc meni treba???? Nikakva pomoc meni nije potrebna.

Unbelievable.. :shock:

Elem, @tema: Izuzetno sam samokritična, pa umem sebe da počastim raznoraznim imenima kad uradim neku glupost.. No, pošto se iz ove kože ne može, guram dalje i trudim se da ne pravim iste greške. Uostalom, samom/samoj sebi je, ipak, najlakše oprostiti.. :roll:

Back