ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.826
Samo bez roletni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo Srbi vire u komsijski keks......Evo isečak iz nekog intervjua (nismo mi jedini koji se krstom krste što oni ne zatvaraju zavese čak i kad ih imaju instalirane)
"Andreas Svenson, dizajner igara, napisao je u odgovoru da mu ne smeta činjenica da ljudi u Švedskoj ponekad čak i masturbiraju ili imaju seks sa otvorenim zavesama – iako pretpostavlja se da većina Šveđana to ne radi.
"Video sam obojicu od suseda nekoliko puta, i iskreno ne bih mogao manje da se opterećujem time", napisao je on."
ne, ne, to stoji... Donekle. Ali, i oni se ponašaju drugačije kada izadju iz svog okruženja. Adaptiraju se lako na novu sredinu.Ne, to su narodi koji su impersonalno prosocijalni (poverljivi prema strancima) ali imaju slabije unutargrupne veze (sa svojima). Ne znam, neki autizam u svemu tome, I guess.
Izvini. Stvarno izvini. I ti pitaš štrebera što![]()
Oš reć da dodju u Srbiju.....I postaće pravi keksualni ljudi.......ne, ne, to stoji... Donekle. Ali, i oni se ponašaju drugačije kada izadju iz svog okruženja. Adaptiraju se lako na novu sredinu.
možemo i mi svašta od njih da naučimo...Oš reć da dodju u Srbiju.....I postaće pravi keksualni ljudi.......![]()
A ove vise trendi gajbe sa sto vise svetla, kad ih izbele u fotosopu kao u laboratoriju da si usao. Daj malo negde neki kutak, cosak, ovo ono, ljudski je to.a mnogi i nemaju
![]()
To brate ko da nema krova. Da moze komsija da vidi kako ima minimalisticki senzor za pranje ruku i tariguz vesto skriven iza ploce sa difuznim svetlom. Pa kad prdnes u wcu AI se javi i kaze da unosis vise karbza u organizam.nedostaje ploca ? krov ?
Valjda iz zgrade preko puta?
Da ti znas koliko sam se puta pitala dal je je.be il je bijeali pazi ako je otvoren prozor i vidi se, ako je neki belaj mogu da pripomognu
nasilni čin gruba svađa itd