gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
sms, mms, telegram, pismo, telefonski poziv, mail, viber, whatsapp, skype, fb, twitter, instagram..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto?ni slučajno, to je najgori mogući način..
Ljudi procitajte objavu nemojte bezveze pisati rijeseno je sve izacemosms, mms, telegram, pismo, telefonski poziv, mail, viber, whatsapp, skype, fb, twitter, instagram..
A to bi bilo odlicno.Al nisam u toliko dobrim odnosima s njenim najboljim prijateljicamaMožda preko nekog zajedničkog poznanika da joj se obratiš?
A niko ne ****Sve to govori da je nekome stalo i da se trudi..zasto ne, trazi savet.
Ovde sve Don Zuan do don Zuana![]()
vako iskuckaj:Pozdrav treba mi pomoc.Ima jedna cura s kojom idem u razred i koja mi se svidja vec jako dugo.U dobrim smo odnosima medjutim nista previse.Pozvao sam je par puta da izadjemo medjutim odbijala me je.Ubrzo je skontala da mi se svidja i to je sokiralo i prestali smo pricati ikako bili smo u jako losim odnosima jedno vrijeme i tada mi se prestala svidjati.Medjutim odnosi su nam se poboljsali ali nista preterano.I ona se od jednom krenula cudno ponasati i cesce pricati sa mnom i biti uz mene.Sad nisam zaljubljen kao pre medjutim zeleo bi da je nekako pozovem i da popricamo.Ako neko ima savet kako da je pozovem jer mi je cudno pozvati je jer je odbijala pre iako mislim da bi mogla prihvatitj ovaj put.
mala oću te hjebatvako iskuckaj:
mala oću te hjebat
vako iskuckaj:
mala oću te hjebat