Kako pozvati curu na izlazak

filipljubicic

Početnik
Poruka
7
Pozdrav treba mi pomoc.Ima jedna cura s kojom idem u razred i koja mi se svidja vec jako dugo.U dobrim smo odnosima medjutim nista previse.Pozvao sam je par puta da izadjemo medjutim odbijala me je.Ubrzo je skontala da mi se svidja i to je sokiralo i prestali smo pricati ikako bili smo u jako losim odnosima jedno vrijeme i tada mi se prestala svidjati.Medjutim odnosi su nam se poboljsali ali nista preterano.I ona se od jednom krenula cudno ponasati i cesce pricati sa mnom i biti uz mene.Sad nisam zaljubljen kao pre medjutim zeleo bi da je nekako pozovem i da popricamo.Ako neko ima savet kako da je pozovem jer mi je cudno pozvati je jer je odbijala pre iako mislim da bi mogla prihvatitj ovaj put.

Ljudi, ne lozite dete...
Vidis, to ti je standardno ponasanje ljudi. Kad si ti hteo ona nije htela. Cim si prestao da je juris,ona se zainteresovala za tebe, i to ti je u zivotu u vecini slucajeva tako. Ne zamo kod zena,i muskraci su takvi.
Tu ti ni jedan savet od nas nece pomoci, treba da osetis kad je momenat ili da li treba da je pozoves. Ili da probas sa forom,ajde sad ti mene pozovi u bioskop/na kafu/sladoled, ja kad sam te zvao nisi htela...Mada to bi upalilo ako si po prirodi duhovit,i sa njom se i zezas osim sto se druzite.
U svakom slucaju,srecno,pa pisi ako nesto bude :)

Mozda bi na pdf tinejdzeri imao vise zadovoljavajucih odg...
.....uostalom, nema tu neke filozofije...pridjes i pitas da izadjete...i ne moze da ne upali ako joj se svidjas...sve zavisi od toga da li si je dobro procenio.

Nego, zar nije bio jedan s istim nikom, iste teme postavljao...

Mozda bi na pdf tinejdzeri imao vise zadovoljavajucih odg...
.....uostalom, nema tu neke filozofije...pridjes i pitas da izadjete...i ne moze da ne upali ako joj se svidjas...sve zavisi od toga da li si je dobro procenio.

Nego, zar nije bio jedan s istim nikom, iste teme postavljao...
Pa ovo je bilo 2 pitanje isti je lik .Haj hvala propitat cu malo jos valjda cume upalit

Back