Jel' neko zna sta moze da se ucini da se poveca libido?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Redovan boravak na ovom pdf-u
moj libidoCiji tvoj ili partnera?
moj libido
a na osnovu cega si zakljucila da ti je mali
yebe joj se za sve
ne jebbe živu silu...![]()
Pa neka ti decko radi sve one stvari o kojima si razmisljala a delovale su ti ono 'wo-kako li to izgleda'
npr-ako volis da ti radi oralni sex- neka ga radi tako sto se naguzis i on ti lize otpozadi guzu i picu i nek ti uvrce bradavice..
ili ako volis otpozadi-naguzis se dignes dupe visoko a glavu na jastuk kao kad spavas...
Pa nek te prca odpozadi a jednom nogom nek ti pritiska obraz u jastuk i nek te samara po guzi...
Tako nesto- neobicno i nestandardno, to pali...
![]()
Pa neka ti decko radi sve one stvari o kojima si razmisljala a delovale su ti ono 'wo-kako li to izgleda'
npr-ako volis da ti radi oralni sex- neka ga radi tako sto se naguzis i on ti lize otpozadi guzu i picu i nek ti uvrce bradavice..
ili ako volis otpozadi-naguzis se dignes dupe visoko a glavu na jastuk kao kad spavas...
Pa nek te prca odpozadi a jednom nogom nek ti pritiska obraz u jastuk i nek te samara po guzi...
Tako nesto- neobicno i nestandardno, to pali...
![]()
moj libido
uuu, efendijo....to lici na sinketov sistem - glava u wc sholju i gajba piva na ledjima![]()
Nadji bre nekog do koga ti je stalo i treniraj polako libido ce doci samo po sebi ,budi strpljivaJel' neko zna sta moze da se ucini da se poveca libido?