Kako potrositi 25,000 EURA na automobil(e)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strajder:
a to ne moze...samo vi gospodo nastavite

misc5.jpg

:lol: :lol: :lol: Dakle, sad je i zvanicno!

Strajder:
VWaddict:
Spanac, imam jedan konstruktivan predlog:

Vec 2 strane smo upucali na raspravu o ceni Ghie, a da nisam postavio slike, sumnjam da bi sem nas dvojice iko i znao o cemu pricamo...

Sta god da kazes, odgovoricu ti i obrnuto, tako da predlazem da prestanemo da smaramo ljude - nas dvojica nismo sami na ovom forumu - a verujem da ostale sve ovo interesuje koliko i rasprava da li je krompir skuplji na Kalenicu ili Zelenjaku.

Ako nastavljamo raspravu, predlazem ti da to uradimo preko privatnih poruka, a ostale da pustimo na miru 8)
a to ne moze...samo vi gospodo nastavite, eventualno mozete da predjete na temu "Oldtimeri", a koga interesuje (kao mene npr.) necete ga smarati...za sada nije bilo teskih reci u raspravi, tako da se nadam da ih nece biti ni ubuduce 8) ...i zasto zeljne znanja ostaviti bez istog?...(ovo pitanje ne zahteva odgovor-prim.prev.)...
Daleko bilo teških reči Strajdere. Ja na ove teme mogu da divanim do letnji dan u podne. Jedino bi po savetu VW mogli da se prešaltujemo na OLDTAJMERE. Dakle, šaltovanje! :wink:

VWaddict:
sanjaN:
Dragi VW zavisniče, stvarno sam te takla u "tanko", oslobodio si celu bujicu reči braneći svoju ljubav.

niiiiiisi :lol: :wink: jeste bio dug odgovor, ali ljudi koji se bave starim automobilima su generalno "cudna" sorta... e a ako je isti i masinac :roll: <--- reakcija svake zenske osobe koju sam do sada upoznao, kada se u istoj recenici pomenu automobili/oldtimeri i masinski fakultet :?
:lol: :lol: :lol:

NAMĆOR:
Pa da se vratimo temi:1.škoda Octavia 1,9TDI za 21 000 e
2.Yugo 45 za 2000 e
3.polovan Kawasaki KLR 650 ili KLE 500 za resto
POZDRAV EKIPI KPT. :oops:
hvala sto se konacno neko setio da se vrati temi...vec sam i ja zaboravio :oops: ...to me podseti na jos jednu stvar...Esp, verovatno sam dosadan ali jos jednom cu te prozvati-jos uvek ne videsmo tvoj izbor :wink: ...

VWaddict:
sanjaN:
Dragi VW zavisniče, stvarno sam te takla u "tanko", oslobodio si celu bujicu reči braneći svoju ljubav.

niiiiiisi :lol: :wink: jeste bio dug odgovor, ali ljudi koji se bave starim automobilima su generalno "cudna" sorta... e a ako je isti i masinac :roll: <--- reakcija svake zenske osobe koju sam do sada upoznao, kada se u istoj recenici pomenu automobili/oldtimeri i masinski fakultet :?
Uh, sad mi je lakše... dao si mi jednu pedagošku:) a ja sam mala pa se odmah uplašim..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back