Kako postupiti kad se forumašica presvlači...

Kuronjice, si presvuk'o Cecu? :lol:

Ma gde presvuko, vidiš da ko i svaki deminutiv od đoke mlati samo bezveze. Pandorijanci se ne presvlače uostalom :p A jel to bilo trik pitanje ili si mi brže-bolje okrenuo gola avatarska leđa, prijatelju? Izgleda dugo niste bili u bioskopu. Evo po minus iz opšte kulture i informisanosti i jednom i drugom, za svaki slučaj. :rtfm:

kako nisi tu kada si se javila? :mrgreen: z:p

a za namirivanje..... :snesko5: molim i drugi put

A bre, ja te kuražim a ti tako, nikad od tebe poštena kita... Dokrajčiće te taj kompleks manje vrednosti i ostaćeš nedoeban kića na nivou youtube zvezde. Ajde ovako, dobre sam volje pa ću te posavetovati... Kad drugi put kreneš na pitu, obavezno da spremiš veću kitu :cvet: i da usput ponavljaš Kad porastem biću Hard, kad porastem biću Hard... Možda i zablistaš ipak. Navijam za tebe, šteta da takav talenat propadne. Mislim, dobar si tehničar. :hej::hej::hej:

Kako postupiti kad vas forumašica pozove kod nje na kafu, a onda se nekoliko puta presvlači, navodno vam pokazujući kako joj stoje suknje, haljine i majice koje je nedavno kupila.
Da li to znači da prosto želi da se pohvali ili je možda imala neke druge namere...:per:
Prosto sam zbunjen pa pitam.

Mene kad pozovu na kafu, ja podrazumevam da je to to.
Mislim, pijenje kafe i ćaskanje.
Ali čemu to presvlačenje i to deset puta.
Nisam ja nikakav modni stručnjak :confused:

Da li sam pogrešio što ništa konkretno nisam preduzeo. Ili bih pogrešio da jesam
Nekako mi je bilo nepristojno, pa valjda me je pozvala na kafu, majku mu :eek:
Od nelagodnosti sam pojeo svu pitu što je pravila i dve porcije sladoleda.
Da li je to bilo nepristojno s moje strane :neutral:

NE idem kod 4umashica koje se presvlace, sem ako necemo pojam presvlacenja da gledamo u sirem smislu... :per:

A bre, ja te kuražim a ti tako, nikad od tebe poštena kita... Dokrajčiće te taj kompleks manje vrednosti i ostaćeš nedoeban kića na nivou youtube zvezde. Ajde ovako, dobre sam volje pa ću te posavetovati... Kad drugi put kreneš na pitu, obavezno da spremiš veću kitu :cvet: i da usput ponavljaš Kad porastem biću Hard, kad porastem biću Hard... Možda i zablistaš ipak. Navijam za tebe, šteta da takav talenat propadne. Mislim, dobar si tehničar. :hej::hej::hej:

dobro srećo.....dobro....... :mazi:

Back