- Poruka
- 2.036
kako inteligentan mladić treba da postupi najbolje kad se zadesi na istom mestu sa idiotom?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od situacije...evo ja bih recimo tebe prvo pitao jesi li prevazišao homoseksualnu paniku? Sad sve u redu?
pa budi jako ljubazan i fin i zbunice se
pa ako on misli da nije idiot, a da ti nisi... onda ce da pobegne jer nece da prica s idiotom?
ma pazi agresija ti se obije o glavu mada sve cesce sam agresivna. ok mozda neka ne ali ta neka zla.
Zato sam se tako lako i suzdržao da ga udarim, jer nisam bio u stanju zbog navedenog, a idiot kad to vidi iskoristi pa ti kaže nešto najmonstruoznije.
Nisam taj, al uzmimo ovako primer. Mladić od 25 godina jedan dan dospe u invalidska kolica i to je mladiću onda najteži dan u životu. I onda dodje neko ko se predstavlja kao prijatelj mladićeve mame (a u stvari joj je sponzor i švaleraju se) kaže mladiću u invalidskim kolicima ovo:
Jel bi ti pomoglo mladiću da te izudaram po ranama na nogama pošto su ti danas odsekli noge da te prodje bol? Tako nešto otprilike je rekao meni.
Tvoj problem je sto si preemotivan... Lako te je lupati po emotivnim ranama, jer se primas... Mozda se zaista nalazis u emotivnim invalidskim kolicima, a da uopste toga nisi svestan!
_nobody_
kako inteligentan mladić treba da postupi najbolje kad se zadesi na istom mestu sa idiotom?