KAKO POSTIĆI DA MUŠKARAC BUDE VERAN

sinmbad:
Vidiš u naslovu teme piše "Muškarac" to podrazumeva odraslu osobu,e sad :roll:

Izvini u cemu je tvoj problem? Mislis da to sto imam 15-16 god me ne cini muskarcem? Pa mogu da ti nabrojim hiljadu primera, nismo mi deca... Nisi upucen sta se danas desava sa "omladinom". Imam pravo da odgovorim na svaki post onako kako zelim, a ti me pratis i stalno nesto zakeras... Okani me se! :roll:

Ko te prati bwe :shock: , ja samo komentarišem kao i ostali :roll: a to sa današnjom "decom" ovaj kako ti kažeš "omladinom" znam, znam ,da ste svi postali silni jebači ali to je samo zbog toga što su se devojke otvorile i žele sex što ranije i zato im vi služite kao" pokusni kunići" i sa ovim završavam svaku dalju diskusiju :twisted:A da zaboravih da napišem :roll:

CANDY-MAN:
Izvini a sta je povod tvog pitanja ako vec i odgovor znas, i to za desetku....
Mozda ako je zensko ispred muskog u svakom segmentu, ali ne previse, da se oseti papucarem, ako si finansiski jaka, extra gradjena, ispunjavas sve zelje, i pre svega ovog,
PAMETNA i znas svaki hir i korak njegov u napred, pa mirno sve to sprecis ili zamenu das!!!
Eto, sex doktor toliko :)

U tom slucaju zeni ne bi bio potreban muskarac, tj neko koga ce da nosi na ledjima, slabiji u svakom pogledu da mu se glasic ne cuje. Kome to treba. Treba biti mudar, tj mudra i lukava pomalo, ali i odabrati pravog muskarca koji te voli i kojeg volis beskrajno!

нико никога не отима, људи одлазе сами, добровољно.
те приче о шири чешће ноге и слично нема.
ако хоће неко да иде, нека иде, не можеш га задржати ни сексом, ни браком, ни децом.

Back