sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
Vidiš u naslovu teme piše "Muškarac" to podrazumeva odraslu osobu,e sadIvan015:Pa ja nikada ne varam devojku i zato sam sa svakom bivsom odlican...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš u naslovu teme piše "Muškarac" to podrazumeva odraslu osobu,e sadIvan015:Pa ja nikada ne varam devojku i zato sam sa svakom bivsom odlican...
Teško njemu samo :wink:miss:dresiras ga na vreme...![]()
sinmbad:Vidiš u naslovu teme piše "Muškarac" to podrazumeva odraslu osobu,e sad![]()
Da, ali vasa koleginica zna da imate ROGOVE, za razliku od vas.NevenaBGD:Ni ja ne verujem u monogamnost, ali moze to bar doooobro da prikrije. Pa kad nesto mazne sa strane da niko ni ne nasluti.
CANDY-MAN:Izvini a sta je povod tvog pitanja ako vec i odgovor znas, i to za desetku....
Mozda ako je zensko ispred muskog u svakom segmentu, ali ne previse, da se oseti papucarem, ako si finansiski jaka, extra gradjena, ispunjavas sve zelje, i pre svega ovog,
PAMETNA i znas svaki hir i korak njegov u napred, pa mirno sve to sprecis ili zamenu das!!!
Eto, sex doktor toliko![]()
Tyranosaurus duRex:Kad lajem na zvezde nemoj da me ucutkujes