KAKO POSTATI TOP MODEL U SRBIJI

da,da se probijes je dovoljno.i koliko ces da trajes? da bi ostala,potrebno je to............
sta mislis,da nema boljih riba od Kate Moss.......i opet su joj ponudili posao nazad nakon incidenta sa drogom,a mnogo su rizikovali.............

kejt je lepa i u tom poslu je od (valjda) 17 znaci jednostavno ona je kejt mos ni ona nema "to nesto" nego je nasla sponzora(bilo je na foxu) :lol:

Sad mi pade napamet...

Nzm shta rade ti stilisti, shta kao odesh kod stiliste i on ti da stil... :mrgreen:
reci cu ti ja shta su stilisti, to su p.ederi sa zaposlenjem :lol:

to ide ovako (nemo da mi zameris sto ti ovako ispravljam ali stvarno moram najjaci je :D:D:D)
e sad mi ti reci molim sta rade ti stilisti, sta oni tu kao, pun grad stilista ****** uopste ne razumem, a sta ti kao nemas stil pa odes kod stiliste pa primis stil.... i onda kaze nesto ne razumem ga pa posle izjave maje crkni sminko, bicemo najsputaniji par na svetu, braca i ja kaze hoces da ti kazem ja ko si tu stilisti, pa to su ti ****** sa zaposledjem
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D:D:D:D:D:D

sto se podsmevate manekenkama?nisu sve glupe uobrazene fufe koje bi da se udaju za fudbalere.....to je posao koji podrazumeva mnogo odricanja pre svega.

Jeste, posebno od hrane...
Izgladnjuje se devojka sa 15-16 godina, i tripuje da je postala masna ako vaga predje 40ti kilogram....
Pogledaj Giselle... Meni je ona jako lepa zena, onako aristokratski lepa... al' sa svojih 20 i kusur od silnih izgladnjivanja, tona i tona shminke koju upija koza dok se presijava na reflektorima.... pocinje da izgleda k'o bakuta... i bas mi je zao, mnogo je lepa...

Sto se tice generalizovanja, slazem se... nece sve fudbalere...
Al' opet, po sistemu "cudni su putevi manekenski", poslednji primerci manekenki za koje ja znam su uglavnom udate ili za fudbalere, ili za kontroverzne bizMismene aka krimose...

to ide ovako (nemo da mi zameris sto ti ovako ispravljam ali stvarno moram najjaci je :D:D:D)
e sad mi ti reci molim sta rade ti stilisti, sta oni tu kao, pun grad stilista ****** uopste ne razumem, a sta ti kao nemas stil pa odes kod stiliste pa primis stil.... i onda kaze nesto ne razumem ga pa posle izjave maje crkni sminko, bicemo najsputaniji par na svetu, braca i ja kaze hoces da ti kazem ja ko si tu stilisti, pa to su ti ****** sa zaposledjem

''ke*a mi se!!!! yebe mi se za vas i vashu ybn-u modu!!! ke*a mi se od vashih dijeta... pilinga...''' kako vecj ide :lol::lol::lol:

:worth::worth:
ma sve je ok....

Back