Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Savki muskarac i svaka zena su Zvezda...Love is the Low...
Tako sam nekad i ja mislila, dok nisam odrasla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savki muskarac i svaka zena su Zvezda...Love is the Low...
Тек кад умреш.
Тада те скоро сви величају...
Како си то лепо написала...![]()
Jedna pesma na koju sam naisao, morbidna ali poucna…doziveo sam je kao agoniju vezanosti za telo, otkrivenu agoniju zbog propadljivosti tela… mislim da mnogi ovu pesmu nose skrivenu u srcu, arhetip Senke…ipak odbijaju da je cuju iako je susret neizbezan… autor je bar imao iskrenosti I hrabrosti da to iskaze, to je jedan korak na putu do Coveka I Duha… nisu Budisti ludi sto meditiraju na les…
TKIVO
Ona leži na travnjaku, pokraj trotoara
dok joj se meso i forma polagano gube
zadah raspadanja ispunjava vazduh
trula glava kezi sitne mačije zube
ja uzimam štap i prevrćem truplo
dronjci mrtve kože se otkidaju i mrve
klečim i posmatram te jadne ostatke
u nađubrenoj zemlji vidim gladne crve
kroz ta ogoljena rebra gleda me budućnost
podseća me da i mene čeka isti sud
nemoćan, rezigniran, histerično se smejem
a ljudi koji prolaze misle da sam lud
http://solair.eunet.yu/~vovar//
nisam ja napisao tu gore pesmu hihi...oh well
Kaže se 'Love is the Law'. Zaboga...Savki muskarac i svaka zena su Zvezda...Love is the Low...
Posveceno Ratnicima Duge....Ako mozes da sacuvas glavu kada svi oko tebe gube svoje i okrivljuju te za to;
Ako mozes da verujes sebi kad svi u tebe sumnjaju, i cak pridodajes njihovim sumnjama;
Ako mozes da cekas, a da ti ne dosadi cekanje, ili ako si prevaren da ne lazes, ili ako si omrznut da ne mrzis, a pored toga da ne izgledas predobar ili premudar;
Ako mozes da sanjaris a da snovi ne ovladaju tobom;
Ako mozes da se suocis sa uspehom i neuspehom i da smatras da te dve varalice kao da su potpuno iste;
Ako mozes da podneses kada cujes da su istinu koju si rekao izvrnuli nitkovi da bi napravili zamku za budale, ili da posmatras propast onoga cemu si posvetio ceo zivot, i da pogubljen sa dotrajalim alatom opet ponovo stvaras;
Ako mozes da stavis na gomilu sve sto imas i da ga bacis na kocku i izgubis, i opet pocnes iz pocetka i nikada ne izustis rec o tvom gubitku;
Ako mozes da prisilis svoje srce i nerve i tetive da te sluze dugo iako ih vise nemas, i tako izdrzis kad nema niceg u tebi, sem volje koja ti dovikuje: "istraj!";
Ako mozes da razgovaras sa najnizim, i da sacuvas svoje dostojanstvo, ili da setas s kraljevima, a da ne izgubis razumevanje za obicne ljude;
Ako ni neprijatelj ili prijatelj ne mogu da te uvrede;
Ako te svi cene, ali ne suvise;
Ako mozes da ispunis jedan nezaboravan minut sadrzajem koji traje sesdeset sekundi,
tvoja je zemlja i sve sto je na njoj,
I iznad svega, bices COVEK, sine moj!