Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
imam jedan problem ail neznam kako da ga rijesim?zna li neko kako da poslajem paket iz USA i preko cega,servis tipa DHL ili tako nesto?i dali je sigurno da ce stici?
imam jedan problem ail neznam kako da ga rijesim?zna li neko kako da poslajem paket iz USA i preko cega,servis tipa DHL ili tako nesto?i dali je sigurno da ce stici?
Pozdrav jelena, ako sam te dobro shvatio ti si htela da posaljes paket u srbiju preko poste? Ako sam te tako shvatio onda evo ti mog odgovora i iskustva sa tim, mozes poslati slobodno paket ali pod uslovom da nema novca ili dragocenosti, jer ce ti paket biti otvaran cim stigne u srbiju, a to najcesce rade ovi u posti, a neretko i ovi iz carinske ispostave, ma kako ti naglasila i bilo pregledano od strane americke poste ovde se mora po svemu zabiti nos i ako nanjuse pare nema nista od tvog paketa samo ima da ti kazu ako ih pojuris da se paket negde izgubio i dace ti neku bednu kintu u zamenu za paket!!! Smesno, tuzno i zalosno sta sve rade nase demokrate!!
Pozdrav i javi kada posaljes paket onom kome si poslala da bi bio u pripravnosti ako mu nestigne posiljka!!