Kako ponovo ući u dejting svet posle duže pauze?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
396.175
Na jednoj društvenoj mreži devojka je napisala sledece i postavila pitanje

“Imala sam dužu pauzu od izlazaka i dejtova, i sad pokušavam ponovo da se uključim u taj svet.
Međutim, primetila sam da muškarci sa kojima sam pričala ili izlazila često ne razumeju,
ili mi jednostavno ne veruju kad kažem da nisam bila aktivna u dejtingu dugo vremena.
Na kraju se to obično završi prijateljstvom i na kraju blokiranjem
Da li je problem u meni, ili je to možda nešto što muškarcima deluje čudno pa ih odbija?”

“Imala sam dužu pauzu od izlazaka i dejtova, i sad pokušavam ponovo da se uključim u taj svet.
Međutim, primetila sam da muškarci sa kojima sam pričala ili izlazila često ne razumeju,
ili mi jednostavno ne veruju kad kažem da nisam bila aktivna u dejtingu dugo vremena.
Da li je problem u meni, ili je to možda nešto što muškarcima deluje čudno pa ih odbija?”

Hm, nije tu baš sve jasno. Što bi ona nekome pričala da li je bila aktivna u dejtingu i što je to uopšte tema? Kakve veze ima da li je neko aktivan ili nije?

Samo treba da upoznaje momke, zatim da iskaže svoje namere za vezom (na način na koji to inače radi, neko direktnije, neko indirektnije) i vidi kakav će odgovor dobiti. I to je otprilike to. Što ljudi vole da komplikuju? :think:

Zašto ona priča da nije bila u dejtingu dosta vremena i zašto bi bilo kog muškarca to trebalo da zanima?
A čak i da ga zanima, to je valjda pozitivno, to znači da je ozbiljna devojka a ne jedna od onih koje skakuću sa cveta na cvet.
Ova njena priča je nerealna.

Zašto ona priča da nije bila u dejtingu dosta vremena i zašto bi bilo kog muškarca to trebalo da zanima?
A čak i da ga zanima, to je valjda pozitivno, to znači da je ozbiljna devojka a ne jedna od onih koje skakuću sa cveta na cvet.
Ova njena priča je nerealna.

Ma, skroz je razumem
Danas je to dosta drugačije nego kad je ona praktikovala..

Danas ima mnogo cura koje hoće odmah i muškaraca koji hoće odmah, sve je brzo, odmah s eprelazi hoćeš sex ili nećeš, niko nema vremena da tu sad ulaže par nedelja u nekog.. Zato ako im je to rekla htela je razumevanje, a oni su to vrv videli kao "od ove ribe je teško dobiti ribicu" pa su odustajali.. Pa kad im s nkači oni je banuju jer ono - šta će im?

Šta je to uopšte dejting? Ne razumem. Kako to uđeš u dejting i izlaziš odatle? Pa normalna osoba valjda izlazi sa nekim, kad joj se neko dopadne. I šta ima ona kome o tome da priča i šta ima neko da je razume po tom pitanju. Jel to u stvari prostituciju sad tako zovu?

Mudro zboriš, mada je masturbiranje svakako potrebno

Rukoblud! Strašnooo!!!

Sa druge strane, medEcina kaže....

1000040434.jpg

Pa tako je u zadnjih 30 godina
Ona je izgleda zadnji put bila na dejtu 1988me

Pa ne znam, mislim da se stvar ubrzava. Pre 10tak godina su ljudi nešto ćaskali kao... sad oni koji su dugo na apalikacijama i u tom svetu viđanja prelaze odmah na stvar, šalje dikpik, ona ribicu i hoćeš nećeš ;)

Čak i ovi koji su kao kulturni, ispostavi se da vape uglavnom za tim.

Možda ona želi da je neko voli takvu kakva jeste, da se zaljubi čim je vidi.. ne znam

Ma, skroz je razumem
Danas je to dosta drugačije nego kad je ona praktikovala..

Danas ima mnogo cura koje hoće odmah i muškaraca koji hoće odmah, sve je brzo, odmah s eprelazi hoćeš sex ili nećeš, niko nema vremena da tu sad ulaže par nedelja u nekog.. Zato ako im je to rekla htela je razumevanje, a oni su to vrv videli kao "od ove ribe je teško dobiti ribicu" pa su odustajali.. Pa kad im s nkači oni je banuju jer ono - šta će im?

Ne mogu da govorim u ime svih muškaraca ali sam prilično ubedjen da ogromna većina muškaraca misli da danas NEMA cura koje hoće odmah, bar ne u iole značajnijem broju . Njihove priče na raznim forumima govore upravo u tom smeru.

Ne mogu da govorim u ime svih muškaraca ali sam prilično ubedjen da ogromna većina muškaraca misli da danas NEMA cura koje hoće odmah, bar ne u iole značajnijem broju . Njihove priče na raznim forumima govore upravo u tom smeru.

Pa ja sam shvatila da ona govori o tom dejtingovanju ;).. postoje ljudi koji stalno izlaze, upoznaju se, viđaju.

Svakako da ima ljudi koji se upoznaju i mimo toga, ali postoje određeni broj ljudi u opticaju koji to konstantno rade. Na njih sam mislila. To mu dođu kao prefesionalci, a ovi povremeno kao amateri

Imala sam dužu pauzu od izlazaka i dejtova, i sad pokušavam ponovo da se uključim u taj svet.

ВВТФ

Овде се не зна ко је умоболнији, ова девојка или момци.

Back