Kako pomoci prijateljima oko promovisanja njihove muzike

Da li vam se dopada muzika ovih mladih ljudi?

• Da

glasova: 1 50,0%
  • Onako

• Ne

• Ukupno glasova
    2
  • Anketa je zatvorena .
Poruka
3
Dobar dan svima! Htela bih da zamolim sve ljude dobre volje koji su spremni da izadju u susret da poslusaju sledecu pesmu:
Centurion x Tina ft. MiLVN- Farsa (Official Visual) na YouTube platformi,
odnosno da je podrze tim pregledom, lajkom ili mozda komentarom ukoliko na vas ostavi utisak. Radi se o moja dva drugara koji su se nedavno pojavili na rep sceni i pokusavaju da se probiju, a ja zelim da im pomognem. Ovo nije jedina pesma ova dva mlada izvodjaca, ali je najnovija.
Podrska bi im mnogoznacila, svaki pocetak je tezak! :D

Ne pratim tu scenu jer ne slusm tu vrstu muzike.

Sto se tice promocije, ranije su radio stanice i svirke sluzile za to.
Za vecinu mladih bendova sam saznao sa svirki, kada sam cuo uzivo.

Ako su u manjem mestu najbolji nacin im je da krenu na neke festivale ili sa jos nekoliko ljudi za male pare da nastupaju, negde samo putne troskove da pokriju dok ih cuju ljudi.
Kasnije ce lakse i srecno im bilo.

Dobar dan svima! Htela bih da zamolim sve ljude dobre volje koji su spremni da izadju u susret da poslusaju sledecu pesmu:
Centurion x Tina ft. MiLVN- Farsa (Official Visual) na YouTube platformi,
odnosno da je podrze tim pregledom, lajkom ili mozda komentarom ukoliko na vas ostavi utisak. Radi se o moja dva drugara koji su se nedavno pojavili na rep sceni i pokusavaju da se probiju, a ja zelim da im pomognem. Ovo nije jedina pesma ova dva mlada izvodjaca, ali je najnovija.
Podrska bi im mnogoznacila, svaki pocetak je tezak! :D
ne slusam ni ja rep muziku mnogo,ponekad,kao sad.Ovo lepo zvuci i ritam i reci.ne podnosim one rep bljuvotine.Ovo je za normalne ljude i moze da slusa i starija generacija.Treba da nastave da rade.Talentovani su za to i ne treba da popustaju.Znas i sam da je u mnogo vrsta muzike potrebno strpljenje i mnogo rada da bi sto vise naroda culo za njih.I normalno kada se procuju i ako ovako nastave,mogu opstati i postati neko i nesto.

Back