Kako poloziti prijemni na pravnom??

pregledaj malo starije teme,pisalo se o tome dosta.nikakva filozofija,sjedes,naucis,fokusiras se na istoriju iz prvog razreda najvise.ako ti nije cilj da upadnes na budzet onda mozes da iskuliras i ucis tu i tamo,a ako jeste,e pa tu je potrebno malo vise rada ali ne previse,pogotovu ako imas dosta bodova iz srednje i ako dobro uradis srpski.mislim da pripremna nastava nije losa tako da ako si iz bg preporucujem ti da ides,ali ako nisi to je onda bacanje para,moze se sasvim fino spremiti i bez nje.to je to,nemoj da razmisljas previse,pravo je stvarno lako upisati ali zato dosta teze zavrsiti...pozz

Slazem se s koleginicom bananicom. Najvise uci istoriju prve godine, najvise pitanja se dobije iz toga. Posebno nauci sve bitke, bogove, mitove Grcke i Rimljana, to ti je kljuc svega.
Prpipremne nastave ti uopste nisu potrebne, sem ako hoces da upoznas nekoga tamo :D
A i kasno je, vec prosla prijava za to, cini mi se.
Ima se puno toga procitati. Mozda nije tesko, kao sto rece bananica, ali je jako obimno. Za prijemni treba procitati i nauciti puno knjiga.

Sto se tice srpskog..uh obozavam ga, imala sam maximum:D

Koncentrisi se na interpretacije, zato sto se cesto kao pitanja javljaju..ko je lik u ovoj pripovetki..koji je stih..koja pesma, pesnik..itd. Sto je malo smor.
A sto se tice gramatike, obrati paznju na padeze, na promene..

Pitaj ako te jos sta zanima? Mada ti je informator glavni pomocnik u spremanju.

Pozdrav

Back