Kako politicki analiticari iz Srbije tacno znaju sta ce se desi u buducnosti i to govore na tv sa javnim frekvencijama?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Autorska tema
Kako politicki analiticari iz Srbije tacno znaju sta ce se desi u buducnosti i to govore na tv sa javnim frekvencijama ?
Nije to na You tube gde svako moze da otvori kanal dovede nekog i onda ovaj rprica, nego na tv sa javnom frekvencijom.

Veliki broj politickih analiticara iz Srbije, tacno znaju sta se desiti, kako ? Niko od njih ne kaze moje misljenje je , mozda, verovatno, ja mislim....Nego su to sve proverene ''informacije'' 100%
Primerr Branimir Nestorovic kaze Rusi izbijaju na granicu sa Srbijom u decembru,
Jovana Jeremic kaze americki dolar i euro ce pasti za 50% u odnosu na rublju u septembru.
Milomir Maric da ce Ukrajina biti podeljenja sledece godine.u martu
Tako dalje ....Misa Vacic, Sima Spasic, Dejan Andjus,,,,,
Kako su oni tako sigurni u to sto pricaju, i odakle im te informacije ?
:think:

Kako politicki analiticari iz Srbije tacno znaju sta ce se desi u buducnosti i to govore na tv sa javnim frekvencijama ?
svemirski proroci, trece oko, ne smemo da ti kazemo, jer bi ti onda zivot bio u opasnosti, za tvoje dobro bolje da ne znas, inozemce, jer ono sto ne znas ne moze da ti naskodi

gledaj na to kao na fenomen, ludi srbi, bice ti lakse

Back