Tebe su verovatno roditelji ucili kako je ovaj svet ljubicaste boje,a dok su mene roditelji ucili kako je ovaj svet pun krokodila.
Kad sam se druzio sa jednim momkom u srednjoj skoli,meni je otac govorio kako mi mozda taj drug moze svakog trenutka zabosti noz u ledja,ali mi je tako stalno govorio kako imam glavu i da se vodim njom...
Jednom sam izmakao stolicu drugarici iz razdreda i ona ono normalno padne,pukne dole od beton.Normalno zavrsim u nekoj kancelariji kod pedagoga,sad oni meni zovu roditelje da dodju u skolu jer sam napravio neki problem. I naravno dolazi moj otac,pedagog mu isprica sta sam uradio,moj otac ustaje sa stolice i opali mi takav samar da sam jedva na nogama ostao,Jos dodatno rekao kako da kupim nesto u marketu i odnesem to kod nje i da se izvinim njoj i njenim roditeljima sto sam to uradio.
I tako su mene vaspitali...Jer kad dobijes samar,to je veliko ponizenje,a jos kad ti ga zada neko koga smatras autoritetom.I dodatno odes da se izvinim,vec covek kad se izvinjava zna da je nesto pogresio i jos je dodatno bude ponizen...Ali kroz te greske covek uci.