Kako pokazati....

Tebe su verovatno roditelji ucili kako je ovaj svet ljubicaste boje,a dok su mene roditelji ucili kako je ovaj svet pun krokodila.
Kad sam se druzio sa jednim momkom u srednjoj skoli,meni je otac govorio kako mi mozda taj drug moze svakog trenutka zabosti noz u ledja,ali mi je tako stalno govorio kako imam glavu i da se vodim njom...
Jednom sam izmakao stolicu drugarici iz razdreda i ona ono normalno padne,pukne dole od beton.Normalno zavrsim u nekoj kancelariji kod pedagoga,sad oni meni zovu roditelje da dodju u skolu jer sam napravio neki problem. I naravno dolazi moj otac,pedagog mu isprica sta sam uradio,moj otac ustaje sa stolice i opali mi takav samar da sam jedva na nogama ostao,Jos dodatno rekao kako da kupim nesto u marketu i odnesem to kod nje i da se izvinim njoj i njenim roditeljima sto sam to uradio.
I tako su mene vaspitali...Jer kad dobijes samar,to je veliko ponizenje,a jos kad ti ga zada neko koga smatras autoritetom.I dodatno odes da se izvinim,vec covek kad se izvinjava zna da je nesto pogresio i jos je dodatno bude ponizen...Ali kroz te greske covek uci.
Svi pravimo gluposti. Niko nije savršen.

Ne zivimo.
Ali prva je Amerika koja ima taj zakon.Kad te neko uznemirava tvoju privatnost tako sto ti prilazi blizu,mozes ga dobro sutnuti i jos kad dodje policija nema stavljanje lisici,nego policajac odmah izvadi taser i puca i onda gledas kako momak lezi ukovan na zemlji od taser-a ( elktrosoker). I odnesu ga.
Tako je i sa imovinom,dosta se slucajeva desavalo da Amerikanac ubije coveka jer mu je usao u posed...
U sto su pametni,prosto su mi idoli jbt

Bas je u Bibliji napisano da ako ti neko udje u dvoriste bez tvoje dozvole smes da ga upucas pistoljem?
Ili da policija koristi elektrosokere?
U BIBLIJI je to napisano?
:hahaha: :dash:

Tad to oruzije nije postojalno,ali kazne su bile velike. Sad smo mi pametni ljudi smanjili te kazne time sto koristimo elektrosokere,pistolje, ublazili kaznjavanje. Ali po pravilu nekad covek ako je trebao da dobije vaspitnu kaznu,on je dobijao 39 udarca bicem po ledjima/stomaku. Ako taj covek koji je bicovan umre posle nekih pola sata,ovaj sto ga je kaznjavao bude ubijen.Ali ako je ovaj sto je bicovan umre sutra,to znaci da ovaj sto ja kaznjavao nije imao nameru da ga ubije i naravno ne bude kaznjen...Jer se u mnogo slucajeva desavalo da covek posle bicovanja dobije unutrasnje krvarenje,a nema bolnice i naravno umre...To je jos iz vremena Egipta kako su se robovi kaznjavali,ali prenjeto je i u Bibliji (kroz male izmene).
A danas covek te upuca,odvedu te u bolnicu i zakrpe te lepo.malo te pecnu elektrosokerom,ti malo bude na zemlji,posle pola sata kao nov.

Samo pogledaj kako je Isus ubije,ne postoje vece mucenje od raspeca na krstu.On se za nas zrtvovao,da bi ti pisao gluposti po forumu.

Back