gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
starijoj zeni (desetak godina razlike) da vam se svidja? Kako je privuci i ima li sanse da se tu nesto dogodi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ; samo trebas biti mnogo ozbiljniji jer je to zena koja je u ozbiljnim godinama i kojoj nije do za'ebancije (pretpostavljam da si punoletan posto te ne znam) nego do ljubavi, paznje i postovanja.starijoj zeni (desetak godina razlike) da vam se svidja? Kako je privuci i ima li sanse da se tu nesto dogodi?
Pa ja sam generalno ozbiljan, cak po nekima i previse. Ali postoji li neka posebna caka?Ima ; samo trebas biti mnogo ozbiljniji jer je to zena koja je u ozbiljnim godinama i kojoj nije do za'ebancije (pretpostavljam da si punoletan posto te ne znam) nego do ljubavi, paznje i postovanja.
Ili se, ako si zgodan, jednostavno skini.
Nema tu cake ... nego samo se odrzavas na tom nivou jer zene ne vole neozbiljne muskarce.Pa ja sam generalno ozbiljan, cak po nekima i previse. Ali postoji li neka posebna caka?
Ko i svakoj drugoj,pravi se da si normalan. Šalim se, naravno.Može svašta da se desi,daj sve od sebe, pa šta bude.starijoj zeni (desetak godina razlike) da vam se svidja? Kako je privuci i ima li sanse da se tu nesto dogodi?
Sad zamisli da te startuje neko deset god mladjiKo i svakoj drugoj,pravi se da si normalan. Šalim se, naravno.Može svašta da se desi,daj sve od sebe, pa šta bude.
Jeste jedan 7 god.mlađi.Da nije sam rekao koje je godište, ne bih ni primetila da je mlađi.Sad zamisli da te startuje neko deset god mladji
I kako si reagovala?Jeste jedan 7 god.mlađi.Da nije sam rekao koje je godište, ne bih ni primetila da je mlađi.
I sta si mu odgovorilaJeste jedan 7 god.mlađi.Da nije sam rekao koje je godište, ne bih ni primetila da je mlađi.
starijoj zeni (desetak godina razlike) da vam se svidja? Kako je privuci i ima li sanse da se tu nesto dogodi?
Jeste jedan 7 god.mlađi.Da nije sam rekao koje je godište, ne bih ni primetila da je mlađi.
Ako misli na kres šemu, što da ne.Ne znam detalje. Za ozbiljnu vezu je to velika razlika u godinama.
Rekla sam da sam zauzeta,nije ništa bilo.Nisam zalazila više u detalje,tipa šta je hteo... jer me ne zanima.I kako si reagovala?
To samo ako je loša riba.
A jel ti bio simpatican?Rekla sam da sam zauzeta,nije ništa bilo.