- Poruka
- 133
kako podnosite život...radujete li se za svaki dan nakon buđenja ?
od jutra do mraka, kakav je vaš život ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad zimi je smor u kuci ali mi je lepo u njoj i imam se cemu radovati,sve okolo nije za radost pa ni misli o ovakvom svetukako podnosite život...radujete li se za svaki dan nakon buđenja ?
Bolji nego ikada, realno gledano, da kucnem o drvo.kako podnosite život...radujete li se za svaki dan nakon buđenja ?
svaki dan gledam da ми буде исти, да уживам у животу, радујем се својој срећи и то преносим на околинуkako podnosite život...radujete li se za svaki dan nakon buđenja ?
Lijeposvaki dan gledam da ми буде исти, да уживам у животу, радујем се својој срећи и то преносим на околину
Jeste tako samo tesko naci rasterecene ljude,taman kad pomislim eto nekog ispostavi se da ima neki komplex nize vrednosti i ne moze se racunati na takve
I moji slicno..porodica i okolina.oko sebe imam samo negativne i egoisticne najbliskije ljude,
vuku me na dno ceo zivot i guse,...sad su me skroz ugusili
nema dublje
najgore je kad je porodica takva,I moji slicno..porodica i okolina.
Isto sve..nisi sama.najgore je kad je porodica takva,
oni treba da budu oslonac, a ne kamen spoticanja,
ne povredi me kad mi neko "sa ulice" nazao ucini
Nekim smeta sto sam emotivna..placem zbog drugih ljudi..najgore je kad je porodica takva,
Ti se za sebe bori..ev i ja bila nesto bolesna..muz pomagao.Zaboli druge briga.najgore je kad je porodica takva,
niko ti nece reci hvala, kao ni meniNekim smeta sto sam emotivna..placem zbog drugih ljudi..
meni ni onTi se za sebe bori..ev i ja bila nesto bolesna..muz pomagao.Zaboli druge briga.
Meni je on jedini pomogaomeni ni on