Kako poboljsati preciznost?

Чуј како да побољшам прецизност.Па веџбом.Зар постоји други начин осим тренирања и бесомучног шутирања ка кошу?
Што више шутираш то боље.
Веџбај,веџбај.

Не знам да ли постоји али ја би да се уведе на шутерском индивидуалном тренингу једна справа испод коша која би примала и враћала назад лопту.Не мора да буде справа може и нека обична даска или неки заобљени лим испод мрежице који би када лопта уђе у кош и прође кроз мрежицу само усмерио лопту да падне назад ка играчу.
Тако играч не би губио време идући по лопту испод коша или замлаћивао неког клинца да му додаје лопте.
Јел постоји тако нешто пошто ја нисам баш упућен у професионалну кошарку?

Чуј како да побољшам прецизност.Па веџбом.Зар постоји други начин осим тренирања и бесомучног шутирања ка кошу?
Веџбај,веџбај.

Не знам да ли постоји али ја би да се уведе на шутерском индивидуалном тренингу једна справа испод коша која би примала и враћала назад лопту.Не мора да буде справа може и нека обична даска или неки заобљени лим испод мрежице који би када лопта уђе у кош и прође кроз мрежицу само усмерио лопту да падне назад ка играчу.
Тако играч не би губио време идући по лопту испод коша или замлаћивао неког клинца да му додаје лопте.
Na nasem treningu to nije izmisljeno :D
@Rudjer

Gde da nadjem tako visoke koseve?

Веџбај,веџбај.

nijednom klincu nije mlaćenje da za 200 kinti baca lopte ;)

Takva sprava postoji...
Jednom sam nabasao na nju na netu, bila je na prodaji, ali ne sjecam se kako se zove niti koja je bila cijena :(
Uglavnom izgleda kao kupa sa velikim otvorom koja se pricvrsti na mrezicu, tako da kad lopta upadne u kos prodje kroz taj otvor i vrati se nazad igracu.

То је сјајно.Сваки играч који држи до шута мора да има ту справу.

Na nasem treningu to nije izmisljeno :D
@Rudjer

Gde da nadjem tako visoke koseve?
Чуј,ја ти кажем који је једини могући начин да побољшаш шут а ти се ту замлаћујеш са кошевима од 3,5 метра.
То једино служи да малкице коригујеш шут али не да га и побољшаш.
Запамти ме добро шта ћу ти рећи,постоје ТРИ начина да побољшаш шут а то су , добро нашкиљи уши сада: вежба,вежба и на крају треће и најважније вежба.

Back