Kako pobjeći od psihopate

Tema je zavrsena, no moram prokomentarisati, u nadi, da sledeca osoba koja je mentalno poremecena, i ima namere da nam plasira pricu slicnu ovoj, od toga i odustane.
Uzasan deo ovde, nije njena prica, koja je, bez sumnje, izmisljotina, vec broj ljudi koji je u nju poverovao. Steta, sto vise ne posecuje forum, jer nakon citanja svih njenih postova na ovom forumu, imala bih par pitanja za nju, na koja bi ona, gotovo sigurno, odgovorila kao i na sva ostala u kojima je prozrela sumnje drugih u njenu pricu.
No, krenimo od njenog prvog posta.
Kaze: Tad se moj princ pretvorio u zvjer.Počeo je da zlostavlja moje djete prvo psihicki zatim ju je počeo tući a ja sam bila pred porodom. Dok sam bila u bolnici on ju je pozvao u krevet navodno da jer se ona boji spavati sama - Ovaj cliché o zveri totalno ne pripada ovoj prici. Dakle, prvo ju je maltretirao psihicki, i ona to, naravno, nije saznala, dok nije poceo i fizicki da je maltretira? Dalje, sve je pisala iz svoje prespektive, kada je, zapravo, glavna "zrtva" u ovoj prici, pored nas citalaca, to dete koje je maltretirano. Odvojimo se na trenutak, i pokusajmo se, kao zene, staviti u njenu situaciju. Koja majka na ovoj planeti, nebitno da li je pametna ili tupava, bi za ovakvu situaciju pomoc potrazila na forumu? Kako je uopste dosla na tu ideju? Na stranu, sto je u sve teme u kojima je pisala, gledala da uklopi ovu pricu. I, pogledajmo samo njen stil pisanja - dosta bljutavo ukrasen, interpunkciju - bez ijednog znaka uzvika. Citiram je: pricao neke stvari koje se ne pricaju pred djecom... odista, vrlo alarmantno. Neko bi rekao da ovo nisu pokazatelji, no, opet, kako biste vi opisali sve ovo da ste na njenom mestu? Verujem, ne toliko stalozeno. Ja, citajuci je, uopste ne dobijam utisak da je ta zena, niti bilo ko u opasnosti, vec mi biva jasno da je ta osoba, prvenstveno, ne narocito inteligentna, i jako zeljna paznje, i nazalost, ne bira sredstva kako bi postala centar iste. I, zasto bi se uopste, bilo ko ko je bio zlostavljan, pozeleo vratiti kod osobe koja ju je zlostavljala? Ona se, toboze, plasi da ode od njega, a realno, ima mnogo nacina, da to ostvari. Onda, nakon uzivanja u brizi forumasa, oglasava se pohvalom, kao da joj je neko prosledio recept za kolace. Ocekivano, saznajemo, da je bila i u sigurnoj kuci! Naravno da jeste, morala je biti. Potom slede kritike na racun islama, koje su nam svime poznate, i koje su, najvise kritikovane i inace. Ona nema tv, ali ima racunar i ima internet, i makar youtube, ako ne radio. Ovo za knjige i maramu je jos jedna upadica, dakako, ocekivana. Ona vise nema snage da se bori, ali ima snage da pise po forumu.
Upala sam u zamku iz koje nemogu izaći - da znas da jesi, mnogi bi ti bilo bolje da si cutala. Malena ju je, toboze, uvredila, ali ipak je pozdravlja, kako ne bi zvucala uvredjeno. Onog trenutka kad ona pozeli da pocne da se skriva po Bosni, spanska serija se pretvara u krimi seriju! Ipak je mala strani drzavljanin.Boze što god smislim mač je s dvije oštrice... - potpuno te razumemo.
Ok, nadam se da ovaj deo, u kom se jasno vidi, da ona, odista, sve izmislja, i koliko se trudi da docara pricu, i kako je mala sve vreme pretpostavljala, mala od 10 godina, i ona tacno zna njihov dijalog i to sta su radili, ne moram komentarisati:
"Tu se on navalio da je grli i rukama i nogama toliko jako da je djetetu postalo vruće i mučno. Trljao se o njenu guzu tako da je djete osjetilo kako je bukvalno bode bozadi svojim spolovilom. Osjećala je da nešto ne valja isko joj je bilo nepunih deset godina. Pokušala se odvojiti od njega a on je nekako okrenuo na ledja i sjeo na nju . Pitao je na njemačkom( on je stranac) , rekao je ja sam napaljen da li si i ti. Ona je razumjela da je pita da li je njoj vruće , na što je odgovorila da. Ponadala se pustit ce je ako mu kaze da joj je vruce. Medjutim on se nastavio tako trljati o njeno tjelo a ona se prepustila jer je mislila ako ode u svoju sobu da ce on doci za njom i istuci je. Odjednom ju je pustio i izasao u kupatilo. Prvo nisam shvatala zasto je odustao, sta se to slomilo u njemu. Nakon dugog razmišljanja kliknuo mi je zakljucak, on ima problema sa preranom ejakulacijom. Svršio je gad, to je spasilo moje djete. Sad smo na sudu i sve mi se čini izvući će se smrad iako je djete svjedočilo pred sudskim psiholozima. Ne mogu se oteti ideji da ga ubijem ukoliko se izvuče ne kaznjeno . Sta bi vi na mom mjestu ???" - vasiono, progutaj me! Jos je dodala - informacija iz prve ruke, kao da prica o necijoj aferi. al sud trazi materijalni dokaz ili svjedoke kojih naravno nema ... - prvi put da je rekla istinu.
Sve u svemu, meni je drago sto je ona odlucila da vise ne smara ljude ovde svojim bolesnim izmisljotinama, i nadam se da je nekome ovo ispricala i uzivo, i da je sada u nekoj instituciji za mentalno poremecene.

Poslednja izmena:
Zene kad su dokone bave se fantazijama u kojima laprdaju o onom sto potajno zele da im se dogodi.Znam da zvuci neverovatno ali u komsiluku imam ludachu sveze razvedenu koja non stop dovodi svakojake frikove u stan i zahteva da je umlate.Dakle unistavaju je od batina danima je modra i sa ozbiljnim podlivima.:eek:Onaj njen bivsi je bio neki smotanko ali u sustini dobar i kulturan covek inace nastavnik kog je ova drndala do besvesti dok se coveku nije smucilo i otisao je da zivi kod druge zene.Od tada ova lodacha nikako da se smiri

Back