Kako pobediti kladionicu?

Maksimalna isplata u domaćim kladionicama je oko 50000 €, maksimalna isplata u velikim online kladionicama oko 2 miliona evra, i to samo za lige petice, ništa boranije. I svi su povezani tako da ako pokušaš sa više manjih uplata na isti tip da ispratiš obustaviće.
Podeliš uplate na kladionice, a možeš uplatiti hiljadu istih tiketa u istojm to nije zabranjeno. Plus imaš i onlajn klađenje. Bitno je da se ne preračunaš, loše sabereš i loše uplatiš. Samo dupliraš na x i sigurno se dobija. Jedini tako može kladionica da se pobedi.

Ne razumete igru a napadate čoveka koji je u pravu.Igra je opravdana,traži pažnjumoraju se pratiti parovi i imati uvek veća količina novca u rezervi.Koliko novca treba zavisi od visine uplate i koliki vad dobitak interesuje.yNule su uglavnom preko 3,3 kvota a dobitak je zagarantovan.Možete isoratitu 5 timova sredine tabele,bilo koje lige,sačekati tri kola i videti koja ekipanine igrala nerešeno,tuste uštedeđi tri uplate,uplaćujte na nju i dobitak je siguran.
Rizik jedini je pohlepa,ako se zadovođjite sa 500..600 Evra mesečno nikada nećete biti u priblemu

Relevantno je da ti ovde širiš i propagiraš ideju da kladionica može da se pobedi, a sam si malopre rekao da ne bi ulazio u tu igru :)
Rekao sam da ne bih ulazio u igru gde igru organizuje onaj ko može da menja pravila. Ovde nema šta da se promeni, kvote su takve da bi privukle igrače i nemoguće ih je smanjiti. Moguće je, ali bi kladionice izgubile mnogo igrača a samim tim i mnogo novca.

Poslednja izmena od moderatora:
Rekao sam da ne bih ulazio u igru gde igru organizuje onaj ko može da menja pravila. Ovde nema šta da se promeni, kvote su takve da bi privukle igrače i nemoguće ih je smanjiti. Moguće je, ali bi kladionice izgubile mnogo igrača a samim tim i mnogo novca.

Vidis, moze da promeni pravila, i promenice ako izracuna da mu je od koristi. Moze i da proglasi nevazecom minut pre pocetka utakmice. Moze da promeni kvotu. Moze da promeni maksimalnu isplatu/uplatu. Moze da radi sta god zeli.
I bolje ume da izracuna od tebe ili mene da li ce tom promenom biti na dobitku ili gubitku. :)

Poenta je - ne mozes ih pobediti matematikom, jer je na njihovoj strani mogucnost menjanja pravila igre.

Vidis, moze da promeni pravila, i promenice ako izracuna da mu je od koristi. Moze i da proglasi nevazecom minut pre pocetka utakmice. Moze da promeni kvotu. Moze da promeni maksimalnu isplatu/uplatu. Moze da radi sta god zeli.
I bolje ume da izracuna od tebe ili mene da li ce tom promenom biti na dobitku ili gubitku. :)

Poenta je - ne mozes ih pobediti matematikom, jer je na njihovoj strani mogucnost menjanja pravila igre.
Smanjiće kvote ali izgubiće igrače i izgubiće zaradu veliku. Dosadan si više, ponavljaš sve isto.

Nema ništa sumljivo, nije ovo nameštaljka, a kladionica teško može da zabrani utakmicu Premijer lige.
По твојој математици, врло брзо ћеш доћи у ситуацију да уплаћујеш енормно велики износ на нерешен резултат на ЈЕДНОЈ утакмици. Зар стварно верујеш да се, кад би то покушао, не би упалио аларм у кладионицама? Једноставно, неће они забрањивати утакмицу, само ти нико неће примити уплату само на нерешено на тој једној утакмици! Веруј ми, имам непосредно искуство у томе, и то са стране кладионица :)

По твојој математици, врло брзо ћеш доћи у ситуацију да уплаћујеш енормно велики износ на нерешен резултат на ЈЕДНОЈ утакмици. Зар стварно верујеш да се, кад би то покушао, не би упалио аларм у кладионицама? Једноставно, неће они забрањивати утакмицу, само ти нико неће примити уплату само на нерешено на тој једној утакмици! Веруј ми, имам непосредно искуство у томе, и то са стране кладионица :)
Ma to je teško izvodljivo i ja to znam, ali to je matematički model kojim je moguće pobediti kladionicu. Pa postoji i onlajn klađenje preko interneta. Ne mora da se uplati u istok kladionici, može u nekoj drugoj.

pravio sam nekad davno simulaciju neko programče
da izbacuje random par ili nepar
ladno se dešavalo da 30 puta zaredom izađe jedno isto
"Рандом" функција у рачунару није права зато што као "seed" користи системски сат. За прави генератор случајних бројева користи се компликован алгоритам који се изучава на одговарајућим факултетима.

Неће кладионице смањити квоте, једноставно ће забранити уплате на меч код кога примете било шта сумњиво
Мале кладионице се успешно штите од за њих ризичних уплата тако што исто клађење пребаце на велике кладионице. Ту немају зараду, али се штите од банкрота.

"Рандом" функција у рачунару није права зато што као "seed" користи системски сат. За прави генератор случајних бројева користи се компликован алгоритам који се изучава на одговарајућим факултетима.
a taj algoritam radi na računaru ili na šporetu? šalim se :) ja nisam neki low level programer, tako da koristim gotove funkcije iz biblioteka. al nekako mi logično da je i ta funkcija koju pozivam napisana od strane nekog majstora koji je koristio neki komplikovan kod?

a taj algoritam radi na računaru ili na šporetu? šalim se :) ja nisam neki low level programer, tako da koristim gotove funkcije iz biblioteka. al nekako mi logično da je i ta funkcija koju pozivam napisana od strane nekog majstora koji je koristio neki komplikovan kod?
Здрава логика је моћан алат за неупућене, али ја некако више волим да се ослоним на проверене ствари:

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Generisanje_slučajnih_brojeva

Back