KAKO OVO BOLI

Dakle zene vole puske, ali sada cemo videti kako ih to strasno boli, i postavlja se pitanje da li je bolje da se igraju pravom piscetinom ili musko :?:

nisu mi privlačne žene koje vole puške, koje vole da nose vojne i policijske uniforme, motorne testere, motorcangle i tako te stvari kojima se obično muškarci zanimavaju...manjak ženskih hormona, super način da zaglupaviš
ovo poslednje znam po sebi

Poslednja izmena:
Јаке и самосталне.

Добро да нису упуцале неког грешком.

- - - - - - - - - -

nisu mi privlačne žene koje vole puške, koje vole da nose vojne i policijske uniforme, motorne testere, motorcangle i tako te stvari kojima se obično muškarci zanimavaju...manjak ženskih hormona, super način da zaglupaviš
ovo poslednje znam po sebi

Ma glupa tema do yaya, služi za sprdnju...a pun YT snimaka ljudi koji ne umeju da barataju pucama, ali eto vole :lol: da probaju.
Zamisli sad ja tu napravim neku aluziju kao ovaj što je postavio temu, tipa kako muškarac ne ume da barata pištoljem, a aludiram na njegov penis. Dibidus.

Pucala vise puta,iz pistolja,vazdusne puske a u Italiji su mi pomerali metu. Bila mi je blizu za snajper. Da,zene a i deca, umeju da rukuju oruzjem,kao i muskarci. Pitajte ko je branio kucni prag kada su muskarci otisli u rat.
14ce7b51aabcb24841bd50bc5dd61d19.jpg

Ovo iz obdanista..ili neka skolska zaebancija;)

Back