Gost
kad sumljate a nemate dokaza cvrstih dokaza kako do njh doci 

hm, pa ako se probudila sumnja mora da postoji neki razlog, nesto osetis ili ukebas laz. Pa nisi se valjda jednog jutra probudio/la i rekao/la: "e moje voljeno bice me vara". Mislim da vec znas da li te vara ili ne, ali ta prokleta potreba za cvrstim dokazima, pa koji dokaz ti treba?Anonymous:kad sumljate a nemate dokaza cvrstih dokaza kako do njh doci![]()
Znate kad je u Persiji neko od sluga opljackao sultana? Pita on tako lepo svog vezira kako da otkrije lopova. Ovaj po mraku uvede sve sluge u stalu u sred noci i rece im: "Spustite ruke na zadnjicu ovog magarca... Kad to lopov bude ucinio, magarac ce se oglasit njakanjem!" Jedan za drugim sluge su to obavljale, i naravno, magarac se nijednom nije oglasio. Izvede ih onda vezir napolje, i pogleda im svima ruke. Svi su imali ruke bele od brasna, koje je on prosuo po magarcu u toku dana. Svi sem jednog!Anonymous:kad sumljate a nemate dokaza cvrstih dokaza kako do njh doci![]()
sumnjam , dakle postojim :wink:ONDA JA:VANDA, U PRAVU SI, CEMU SUMNJA? IMA LI SVRHE SUMNJATI?
Anonymous:kad sumljate a nemate dokaza cvrstih dokaza kako do njh doci![]()
priv. detektivi?Anonymous:kad sumljate a nemate dokaza cvrstih dokaza kako do njh doci![]()
evo sad cu ja da ti objasnim kad dodje kuci a ti sumnjas da je bila sa njega pravo ruku u haljince(sad su u pitanju pantalone)pa za mindzu ako su vu dlake oko mindzu mokre i zamrsene odma pusku u ruke i isteraj djubre(obrati paznju da komsiluk sve to vidi da ne misli da si sonja).Anonymous:kad sumljate a nemate dokaza cvrstih dokaza kako do njh doci![]()
ja bi gu moju zenu ubio da stavi prst gde ne treba a tebi gazdarice ako treba gazda mogu ja da te doteram u red.Gazdarica:Hahaha, a sta ako je masturbirala...???
Da li je i to kaznjivo...???![]()
![]()
![]()