Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene? 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
budi uvek uredna,cista i lepo da mirisesZanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
pa pitas gaZanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
tako sto ga upoznas sestro pa vidis sta voli a sta ne.Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
Ako te zeli pokazace ti to tako sto ce da te smuvaZanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
Nzm zašto,...ali uvek kad neko žensko ima ovu vrstu dileme, ispadne da ima posla ne daj bože , sa šonjom!Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
jel sonja rijec dana?Nzm zašto,...ali uvek kad neko žensko ima ovu vrstu dileme, ispadne da ima posla sa šonjom!
Žene imaju odličnu intuiciju, ali baš da čitamo misli,...jbg, nismo toliko evoluirale.Možda više i nema potrebe!![]()
Šonja.jel sonja rijec dana?
I posle se pitaju sto volim starije iskusneŠonja.
Daleko bilo i ne daj bože,...Pu,pu, jer u tom slučaju pojma nema ni sam, ni šta hoće , ni šta neće,...dok ona gubi vreme kontajući zašto je tako zagonetan.
Otprilike!I posle se pitaju sto volim starije iskusne
Ne daj boze da se mlatim sa nekom nedoraslom zamlatom od 3 banke sto ne zna de je poso de je doso
Sa 4 banke su taman porasli, napokon![]()
Ti mlađi su za umešne žene, čeličnih živaca!I posle se pitaju sto volim starije iskusne
Ne daj boze da se mlatim sa nekom nedoraslom zamlatom od 3 banke sto ne zna de je poso de je doso
Zeli da se malo odaljis od njega da bi mogao da te pojuri...Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
Pa da, za one zene koje vole da smotaju i dominiraju, njima ti neodlucni odgovarajuTi mlađi su za umešne žene, čeličnih živaca!
Koliko žena, toliko ćudi!Pa da, za one zene koje vole da smotaju i dominiraju, njima ti neodlucni odgovaraju
Moj fragilni ego nema sanse sa takvim muskarcem da izdrzi
I ja kažem da su ti od 4 taman. Nema veze koliko je meni godina, oni mi baš u četrdesetim pašu.I posle se pitaju sto volim starije iskusne
AhahahaI ja kažem da su ti od 4 taman. Nema veze koliko je meni godina, oni mi baš u četrdesetim pašu.![]()
Intenziviraj kontakt pa od jednom nestani.Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
Pa direktno pokažeš pretenzije.Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()
najbolje je da ga pitasZanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene?![]()