Kako otkriti šta muškarac želi?

Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene? :heart:
Ako te zeli pokazace ti to tako sto ce da te smuva :lol:
Oni su vrlo jednostavna bica
Mi smo te koje komplikujemo
Baci mu flert, ako te zeli smotace te, ako te ne zeli nece, prosto

Zanima me da li iko ima neki savet kako otkriti šta muškarac s kojim sam u kontaktu stvarno želi, ili kako ga zavesti. Da li vi imate neka lićna iskustva ili savete za mene? :heart:
Nzm zašto,...ali uvek kad neko žensko ima ovu vrstu dileme, ispadne da ima posla ne daj bože , sa šonjom!
Žene imaju odličnu intuiciju, ali baš da čitamo misli,...jbg, nismo toliko evoluirale.Možda više i nema potrebe!:think:

Šonja. 😁
Daleko bilo i ne daj bože,...Pu,pu, jer u tom slučaju pojma nema ni sam, ni šta hoće , ni šta neće,...dok ona gubi vreme kontajući zašto je tako zagonetan.
I posle se pitaju sto volim starije iskusne
Ne daj boze da se mlatim sa nekom nedoraslom zamlatom od 3 banke sto ne zna de je poso de je doso
Sa 4 banke su taman porasli, napokon :malav:

Што се секса тиче,
љубиш га по целом телу
и где уздише - ту му инсистираш.

Како га освојити ?
Добротом !

Ponudiš ga da jede,ako nije gladan onda je ono drugo.:zcepanje:
Šalim seee.
Lepo, kao svaka pristojna devojka,provališ mu šifre na društvenim mrežama,vidiš šta je najviše lajkovao,šta prati,kome piše. Kada uradiš kompletnu statistiku onoga šta voli,kopiraš izgled devojke koju je najviše lajkovao,naučiš napamet odgovore koje su davale devojke u porukama sa kojima se najviše dopisivao. Dodatno,ako znaš gde živi,možeš da ga pratiš 3-4 puta nedeljno,a ako imaš vremena možeš i svaki dan. Raspitaš se kod komšija kakav je,da li mu dolaze devojke,kako izgledaju. Nije loše ni da svratiš do njegove firme,kolege mogu da ti daju dosta informacija.
A možeš da pročitaš onu knjigu:šta muškarci misle?:zper:

Back