Kako otici u Californiju

• Začetnik teme Začetnik teme ReZoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otkud znam nisam meksos samo znam da ja kad trazim od njih da mi nesto odrade oderu me ko budalu :)

1500-2000 ;-)

wholefoods, budzet oko 500 po osobi.

$120 Amica

Medical 100% dental 50%, vision 100%, life insurance na 300k od firme.

Verizon $135 i naravno sluzbeni koji bi mogao da koristim i privatno ali vec sam potpisao na 2 god. ....

i sta ti je poenta tvojih pitanja ?

Postovanje Deki, pitanja su se odnosila na Standard zivota u Californiji.Preskupa i dalje a posla malo.Bio sam u Sakramentu 2004 i covek lepo kaze ovde se presipa iz supljeg u prazno.
Malo sam se salio za stednju para.Ne ne znam koliko zaradjujes, ali recimo hranu Mnogo placas.Imas Organic i u VolMartu da nadjes.divljeg salmona imas da platis za 2 paunde oko 25 dolara.U svim radnjama imas lil Organic ili natural.Ako imas klince preporucujem ti da kupujes Kozije mleko, nije preskupo, ali je Najzdravije(cerka mi je odrasla na kozijem mleku( od 6 do 16 godine zivota).
Insurens za kola ti je skup, ako ste ti i zena i to jos kod Amice trebalo bi da bude jeftinije.Pogledaj Safeco,a sutra cu da ti napisem drugi.
Ima toga dosta.Recimo ako mozes da kupis stan, bolje nego da rentas.Sto se tice Havaja,predivno nema sta, ali isto tako nema posla i naveca je Korupcija, gori su nego Srbi.
Napisi iz kog dela Beograda si?
Ako nesto mogu da pomognem pisanjem, pitaj.
Pozdrav i svako dobro u Cemerici.:bye:

Ko pravi 100.000 godisnje, mozda onaj u Silicon Valley?

pa sve je vise nasih dolaze bas ovde u bay area. Svi provalili fazon. 100k i nije nista posebno postici veruj mi.
Bio sam kod safeco sad sam presao na Amico malo su mi povoljniji ali u sustini sve je to slicno.
Jeste Kalifornija preskupa ali trenutno posla ima gde god krenes al bukvalno. Doduse ne znam sad bas za Sakremento ali znam za bay area ovde ludnica. ;-)

pa sve je vise nasih dolaze bas ovde u bay area. Svi provalili fazon. 100k i nije nista posebno postici veruj mi.
Bio sam kod safeco sad sam presao na Amico malo su mi povoljniji ali u sustini sve je to slicno.
Jeste Kalifornija preskupa ali trenutno posla ima gde god krenes al bukvalno. Doduse ne znam sad bas za Sakremento ali znam za bay area ovde ludnica. ;-)

Imao sam zelju pre 10-tak godina da se preselim u Kaliforniju, a onda me zelja minula.Nisam u poslu koji ti radis, radim transport i moj je problem sto za CDL dozvolu moram da polazem sve testove posebno.Ovde ti je svaki Stejt drzava u drazavi i svi imaju svoja pravila igre.
Problem broj 1 je sacuvati Zdravlje:
Broj 2- ustedeti sto vise;
Broj 3 nikada ne znas koliko dugo ces da radis, to ti je kao zlatna groznica sad ima, pa nema.Doseljavanje domacih nista ne znaci, to je trenutacno, mora da se gleda na 10- 20 godina unapred.
Ameri su inace vrlo Osetljivi za sve.Kalifornija je emigrantski stejt.Bay area je okej,planiraj sve na duze vreme.I to je posebno skupo mesto.
Kontaktiracu te na PP, ako ti odgovara.Pozdrav.

Back