Kako otici na skolovanje i gde?

• Začetnik teme Začetnik teme nataly 89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srednja škola? Šta mi je potrebno da bih dobio stipendiju za Japan? Godinu dana.

Srednja škola? Daj više informacija.
ja sam mislio govoris o faksu :rumenko:

Elem moram da kazem nesto . Sve sve, Srbija je korumpirana zemlja, ima ... , ali da mi je neko ponudio da upisem srednju skolu ne znam gde , ne bih . Jednostavno nase gimnazije (ne sve ali ajde cak i da generalizujem) su Bog i otac . Tu ispustis dusu i sve, ali posle tek ide olaksanje ako upises na stranu . Tako da ako razmisljas o odlasku za srednju, savetovao bih ti da to ne radis .

Ali mogu proguglat da vidim sta ima za srednju skolu ako te bas zanima .

Poslednja izmena od moderatora:
ja sam mislio govoris o faksu :rumenko:

Elem moram da kazem nesto . Sve sve, Srbija je korumpirana zemlja, ima ... , ali da mi je neko ponudio da upisem srednju skolu ne znam gde , ne bih . Jednostavno nase gimnazije (ne sve ali ajde cak i da generalizujem) su Bog i otac . Tu ispustis dusu i sve, ali posle tek ide olaksanje ako upises na stranu .

Ovo i mene brine... jedino se zbog ovoga i lomim da li da pokušam nešto...

Idem u medicinsku skolu, IV godina sam. Po zavrsenoj srednjoj skoli, zelela bih da studiram medicinu, ali u Svajcarskoj ili Austriji. Ima li nekog ko studira medicinu u nekoj od ove dve zemlje ili nekog ko poznaje osobu koja studira medicinu u Austriji ili Svajcarskoj ? :D Svaka nova informacija je korisna. ;) Unapred hvala. :)

Back