Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Zato se vise necu igrati muza i zene. Za svaki slucaj![]()
Tacno, ako moras da razmisljas kako da ga oteras, onda je glupo trositi vreme. Mislim na teranje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osim ako djuvegija nije truli bogatash, onda moze
Ako je kapetan prekookeanskog broda pa skoro nikada nije kod kuce, da![]()
![]()
Dajte neke proverene savete, kako ga se resiti kad nece da ode? :
A takvi se utrkuju za lepoticama s foruma!ma da, sad bi odbila nekog dasu sa jahtom i avionom, malo sutra![]()
Nabaciš mu tvoju najzgodniju drugaricu kojoj takođe treba da se osvetiš...
Može I da ga nagovoriš na svingeraj I potplatiš najbolju da ga mazne!
Ima još,ali najvažnije da prestaneš kuvati,peglati I sl...Napraviš gajbu u rasulu...
- - - - - - - - - -
A takvi se utrkuju za lepoticama s foruma!![]()
Sto da ode ona iz sopstvenog stana?
Sto da ode ona iz sopstvenog stana?
Alimentacija koja se placa detetu I stan ako se ostavlja detetu je OK. Za to da neko nekom daje nesto nisam, ako mislis da sam za to da musko ostavi stan zeni, nisam ni za to.pa da lunaso!
non stop muskarci odlaze iz svojih stanova i kuca, to je normalno, jos uzgred placaju i alimentaciju.
zarad jednakosti nek sad jednom zena ode iz svog stana za ime bozje
Alimentacija koja se placa detetu I stan ako se ostavlja detetu je OK. Za to da neko nekom daje nesto nisam, ako mislis da sam za to da musko ostavi stan zeni, nisam ni za to.
Naravno, najvaznije je oterati ga, sto dalje, da se covek ne muci vise.Alimentacija koja se placa detetu I stan ako se ostavlja detetu je OK. Za to da neko nekom daje nesto nisam, ako mislis da sam za to da musko ostavi stan zeni, nisam ni za to.