C CURSE Aktivan član Poruka 1.491 15.11.2006. u 13:57 - KAKO OSVOJITI PRAVU LEPOTICU #76 whitenicky: Sve smo dogovorili ...dolazim kolima veceras u 20h :wink: Kliknite za proširenje... Moj romanticni promiskuitetni princ na konju je dosao...Sreco cekam te u 20h...kiss...
whitenicky: Sve smo dogovorili ...dolazim kolima veceras u 20h :wink: Kliknite za proširenje... Moj romanticni promiskuitetni princ na konju je dosao...Sreco cekam te u 20h...kiss...
Silent Bob Iskusan Poruka 6.849 15.11.2006. u 14:29 - KAKO OSVOJITI PRAVU LEPOTICU #77 CURSE: Niki imam jos samo neki nedovrsen posao...samo sec..pa krecemo... :wink: Silent...sapucem ti...Mozes samo da ga drkas i da mislis na mene..a sad pa pa... Niki ..idemo... :wink: Kliknite za proširenje... Povredjena sujeta... hahahahaha... jos jedna... nesto imam srece u poslednje vreme... :-D 8) Smopouzdanje... gde je... hahahahaha :grin: :grin: :grin:
CURSE: Niki imam jos samo neki nedovrsen posao...samo sec..pa krecemo... :wink: Silent...sapucem ti...Mozes samo da ga drkas i da mislis na mene..a sad pa pa... Niki ..idemo... :wink: Kliknite za proširenje... Povredjena sujeta... hahahahaha... jos jedna... nesto imam srece u poslednje vreme... :-D 8) Smopouzdanje... gde je... hahahahaha :grin: :grin: :grin:
luckastalutkica Ističe se Poruka 2.931 25.11.2006. u 18:20 - KAKO OSVOJITI PRAVU LEPOTICU #78 Kako osvojiti lepoticu koja je jos uz to i buntovnica? A to sam ja. Kako? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha