kako osvojiti devojku razocaranu u muskarce

Nemoj navaljivati, to moze izazvati revolt kod nje :arrow: u fazonu, ipak, ste svi vi isti i mislite samo na sebe.
Budi u blizini, doci ce dan kada ces kontrolisati situaciju.Ako ti je stvarno stalo do nje nece ti biti problem da budes tolerantan prema njenim predrasudama.
Stojim iza svojih reci da su najlakse kad su ranjive, ali ovo je situacija koja iziskuje strpljenje i dobru taktiku.
Sto bi moja baba rekla pamet u glavu(mada, mislim da je, ipak rekla; samo ti navali sinko pretvara se svaka)) :D

apotekarkin_muz:
Ne znam kako da je osvojiš, ali sve što radiš radi brzo, jer veza sa takvom devojkom ako je ne smuvaš odmah, vrlo brzo pređe u prijateljstvo, a onda nema ništa od ljubavi a kamoli sexa.
U tebi će videti prijatelja i stalno će te daviti pričom o svom bivšem.
To što nije dugo bila sa muškarcem, znači da će joj sex prijati ko žednom voda, samo čašu treba da prinese ustima.
Srećno!
Ovaj covek zna rad!
Ipak je; samo ti navali sinko pretvara se svaka 8)

Najvise sta svaku devojku muci je njena lepota. Svaka devojka za svoju lepotu bi sve dala. Ako joj kazes da je najlepsa na svetu 10 puta 1x dnevno to bi resilo problem. No moras biti iskren, i potpuno je uveriti da stvarno tako i mislis. Kad taj problem sa lepotom resis onda idi na druge nivoe, -najosecajnija, najsladja... i nemoj nikad da zaboravis ono 'naj' ispred svakog komplimenta. I ako uspes u 10 'naj' da je uveris celo svoje srce bice spremna da ti zauvek pokloni.

Back