upoznao sam devojku kojuje ostavio decko pred udajom
od tada nema decka(nekoliko godina)!!!
razocarana u muskarce
kako da je osvojim pomozite
od tada nema decka(nekoliko godina)!!!

razocarana u muskarce
kako da je osvojim pomozite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milija:upoznao sam devojku kojuje ostavio decko pred udajom
od tada nema decka(nekoliko godina)!!!![]()
razocarana u muskarce
kako da je osvojim pomozite![]()
goodday:pa predlozi joj brak....
ali tako shto cete mesec pred vencanje provesti vezani lisicam...jedno za drugo....
medeni mesec![]()
....i kao ti kazesh "ovim kljuchem nas venchavam"....HAHAHAHAH....e, bash lupetam vecheras...ali ok sam raspolozen :wink:
goodday:da...a kada otkrijesh identitet brzo je vezi lisicama....
daaaaaaaaaaa......i kada sleti-stavi joj lisice :wink:krvolok:Vodi je na PARAGLAJDING !!!![]()
![]()
![]()
goodday:daaaaaaaaaaa......i kada sleti-stavi joj lisice :wink:
neMala_Zelena:goodday:daaaaaaaaaaa......i kada sleti-stavi joj lisice :wink:
Ti si bas zaludjen lisicama.![]()
Oces da neko tebi stavi lisice?8)
milija:upoznao sam devojku kojuje ostavio decko pred udajom
od tada nema decka(nekoliko godina)!!!![]()
razocarana u muskarce
kako da je osvojim pomozite![]()
Dodao bih, budi drug, prijatelj. Ako ti je stalo do nje. A za ostalo, bice, imaj strpljenja. Isplatice ti se.didy_yu:Uopste nemoj da je osvajas .Budi tu negde oko nje ,pa kad ona bude spremna za novu vezu sama ce da dodje.
Milow:Dodao bih, budi drug, prijatelj. Ako ti je stalo do nje. A za ostalo, bice, imaj strpljenja. Isplatice ti se.didy_yu:Uopste nemoj da je osvajas .Budi tu negde oko nje ,pa kad ona bude spremna za novu vezu sama ce da dodje.
hazard:pošto sam sličan slučaj, predlažem da ipak sve radiš jako polako.Od svakog ko me forsira pobegla bih odmah.A pošto sam izgubila poverenje moram ga steći. Morala bih da dečka poznajem par meseci da mu se imalo otvorim i počnem da o njemu razmišljam kao o potencijalnoj vezi. Potrebno je poverenje.
Lako je tebi Apotekarka da pišeš da je sex najvažniji kad si srećno udata.Ja ne bih spavala sa nekim kome ne verujem ni da je Adonis.
apotekarkin_muz:Ne znam kako da je osvojiš, ali sve što radiš radi brzo, jer veza sa takvom devojkom ako je ne smuvaš odmah, vrlo brzo pređe u prijateljstvo, a onda nema ništa od ljubavi a kamoli sexa.
U tebi će videti prijatelja i stalno će te daviti pričom o svom bivšem.
To što nije dugo bila sa muškarcem, znači da će joj sex prijati ko žednom voda, samo čašu treba da prinese ustima.
Srećno!