Kako ostati normalan?

Moraš pasti do dna !
Ali koliko sam ja shvatio, to nije svakom dato.

I svakako nije prijatno iskustvo - ustvari je borba za život !
Nešto kao borba za vazduh ronica na 50 metara dubine
a do površine mu treba pola sata da izroni.

Stigla sam do dna, ali ne znam kako da isplivam na površinu?

- - - - - - - - - -

Naučite me da lažem i varam, a da ne slažem i prevarim sebe?!

posvećena njemu i porodici. Zatvarala oči pred istinom i beskrajno mu verovala. verovala u laži, ne videći od drveta šumu. Više ništa i nije važno. SVAKA KRPA NAĐE ODGOVARAJUĆU ZAKRPU.

- - - - - - - - - -

Nauči me da lažem

Mozda je bolje ostati normalan i resavati nagomilane greske.
Svaka kokoska moze da opravda trckaranje kroz ogradu na zeleniju travu.
Teze je smisliti nesto pametnije.

Ma kaki,
ti stigla do dna .. hahaha :hahaha:

A što se tiče normale ...
Bićeš normalna kad ti sve oko tebe bude delovalo normalno !

Verovao ili ne. Udavila sam se.

- - - - - - - - - -

Neću tražiti zeleniju travu, ili se svetiti, ali me nerviraju praznoglavci koji od žene vide samo određene delove tela, a nikad ih ne pogledaju u oči. Oči su ogledalo duše, odraz onoga što vam je u telu (duša)

- - - - - - - - - -

Neću tražiti zeleniju travu, ili se svetiti, ali me nerviraju praznoglavci koji od žene vide samo određene delove tela, a nikad ih ne pogledaju u oči. Oči su ogledalo duše, odraz onoga što vam je u telu (duša)

Sta mislis, na sta zene vise vremena i novca trose, na oci ili na druge delove tela? Mislim na dusu koja viri iz ociju, ne na trepavice i lazne zenice.:)

Prevara je samo jedan od sokova koji se moze doziveti. Tu su jos i prisluskivaci, zvanje tvojih prijatelja u nadi da ce neko odati nesto o tebi, ponizenje u bilo kom obliku, izdaja tajni ili intime, pravljenje situacija da se posvadjas sa drugima... Spisak nema kraja. Prevara i nije najgore sto se moze doziveti, ali postoje gradacije prevare. Recimo, nije isto ako te neko prevari sa nepoznatom osobom, ili sa osobom koju smatras prijateljem.

Back