Kako osetite sta napraviti

Stvarno jeste tako, zene se na glavu na popnu onom ko im dozvoli. Najgore je sto sam i ja do nedavno to radila u vezama, i to sve nesvesno, neplanski, malo po malo uspostavljas kontrolu pa da vidis dokle moze. A ako moze dokle hoces, onda ti nije ni zanimljivo vise.
A to ako si papucic, papucic si, to ne mora biti lose, jedino ako imas komplekse zbog toga to je druga stvar.

Drugi su mi dali ideju za ovu temu.

Ako niste tip koji zeli biti unazadjen u braku i ponizavan od zene, ustvari kako odvagnete koliko mozete preko necega preci. Npr. niste papucar i ne mozete nikako izdrzati zenino maltretiranje i uzimanje integriteta i kako onda odvagnete sta vam je najbolje uciniti ostati sam ili trpeti?

Da li ste tip koji bi radje trpeo zivot samca i bili svoj covek, ili bi bili nesretni a u braku?

ljudi izgleda vole da budu nesrecni
slazem se da je dostojanstvenije biti sam

Ako niste tip koji zeli biti unazadjen u braku i ponizavan od zene, ustvari kako odvagnete koliko mozete preko necega preci. Npr. niste papucar i ne mozete nikako izdrzati zenino maltretiranje i uzimanje integriteta i kako onda odvagnete sta vam je najbolje uciniti ostati sam ili trpeti?

Da li ste tip koji bi radje trpeo zivot samca i bili svoj covek, ili bi bili nesretni a u braku?

1) E trebalo bi da prozivim sa njom pa tek onda da vidim (qke imaju 2 najvece odlike : promucurnost i lenjost ,radije ce biti sa slabijim dok ce zamisljati baju itd. )
2)ima poslovica za to - sve je bolje od loseg braka ,a Srbija ide polako ali sigurno ka tom cilju

Hm. Ako nisi srecan u vezi imas dve solucije:
1.) da pokusas na sve nacine da resis problem sa partnerom (u ovom slucaju bracnim)
2.) ako ne ide, a plasis se samoce, lepo krenes u potragu, pa kad nadjes ono sto te ispunjava, ostavis gaduru.
Ali ipak zaviri u svoje srce, ono ce ti najbolje reci sta mu treba.

Back