kako oprostiti sebi?

:)Sokolice hvala,tvoja me je poruka dirnula.Lepo je kad ti neko kaze da je tesko oprostiti,tako valjda opravdas sebe.I lepo je misliti da se izkajanj radj bolji covek,znaci da kajanj ima neki visi cilj,kao i sve drugo,valjda...

Stvarno ova svastara me prijatno iznenadjuje....:-)

Uspela sam da "oteram" jednu osobu...ne mogu o tome ni da pricam...prosla sam kroz pakao, jer je naravno bila iskljucivo moja krivica...:-(

Ovako teram samo krpelje od sebe i nisam bas milosrdna onda....

:)Sokolice hvala,tvoja me je poruka dirnula.Lepo je kad ti neko kaze da je tesko oprostiti,tako valjda opravdas sebe.I lepo je misliti da se izkajanj radj bolji covek,znaci da kajanj ima neki visi cilj,kao i sve drugo,valjda...

O, nema na čemu... drago mi je... :)
Ovo je i za mene kao ispovest, odgovaranje na pojedine teme koje smatram korisnim, pričati nešto o sebi... :)

Prastam drugima, cesto. Ne odmah ali cim pre i sto je moguce brze. Ali NIKADA ne zaboravljam.

/

Kako oprostiti sebi gresku koja ce vas kostati zivota i koju je nemoguce prevazici?

"Gresiti je ljudski, prastati je ljudski" kazu svi, oprostiti sebi je nemoguce u nekim slucajevima i onda nema vajde od toga da li je greska samo "ljudska" jer je isto kao i da je bila namerna.

Ja sebi ne mogu nikada ista da oprostim jer oprostaj treba da dodje iz vana, od drugih a ne iznutra, samom sebi.

Kako oprostiti sebi gubitak voljene osobe?
Kako oprostiti sebi povredu duse koju smo nacinili drugima?
Kako?

Moje mišljenje je da žene ne treba nikada, nikako, ni pod kojim uslovima žaliti

Zena, devojka, devojcica nema nikad razloga ni da zali ni da ne zali druge zene i devojke. A za muskarce, mozes sve da uradis za njega, da ga volis, da ga mazis, da ga pazis, ali kad ti dodje da ga gazis, ili kad ga neko gazi, pa ti dodje zao, nikad, nikad, nikad, nemoj da ga zalis, to dobro zapamti.

Back