kako oni to rade ? hmmm..nek mi neko pojasni

Suzanaaaa

Početnik
Poruka
9
Poslala sam bebinu sliku na konkurs za malog akrobatu...nakon 2 dana imali smo 7 glasova,a decak koji je za sada na ubedljivom prvom mestu- oko 1400..

o cemu se zapravo radi? - sa jednog broja mobilnog moze da se glasa samo jednom nedeljno,pa me zanima kako je neko uspeo da sakupi u proseku 500 glasova (tj razlicitih brojeva telefona) nedeljno....osim ako mama i tata ne rade u Telekomu :think:

:think::think::think::think::think::think:
a meni je to fusarski jer nije kompetentno :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

e sad,molila bih sve one koji su imali strpljenja da ovo procitaju...pogledaju ovaj link i glasaju ukoliko smatraju da je to u redu...:heart::heart::heart::heart: http://www.pampers.co.yu/profile/7116 :heart::heart::heart::heart:,nista se ne placa a znacilo bi mi da dobijemo jos neki glas ...pogledajte slicice i ostale dece..

i ukoliko nisam napravila veliku digresiju,neka mi neko pojasni prvenstveno pitanje....

HVALA !!

Ideja celog takmicenja je da se pronadje najzimljiviji akrobata (sto i ne bi bio problem da su deca istog uzrasta ), i ja spadam u kategoriju roditelja koja bi poslala slicicu svog deteta - sto sam i uradila :neutral:
e sad ::rtfm:

pobednici dobijaju nagrade - ali nisu to nagrade zbog kojih bi neko smarao i moljakao ljude da glasaju za njegovo dete :roll:
ono sto je meni smetalo je to sto je tema takmicenja promasena , a glavne "akrobate" kolo vode....zvucacu kao nadmena majka,ali nisam poslala njenu slicicu da bih dete stavila na "izlozbu "....razumece oni koji imaju decu ...

ostalima hvala.....:bye::bye::bye:

Учествујем на једном форуму посвећеној једној онлајн игрици којом сам залуђена. Једна девојка са форума је пријавила сестрино дете на овај сајт и замолила нас све да гласамо. Само са форума је добила једно стотинак гласова. После је и на Фејсбуку проследила линк свим пријатељима, па на још неком форуму где пише итд.
Мислим да је то кључ успеха :D

Back