Dakle, tema je - KAKO OJAČATI IMUNI SISTEM?
Šta jesti?
Šta piti?
Šta koristiti od eventualnih preparata?
Šta izbegavati?
Šta jesti?
Šta piti?
Šta izbegavati?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednostavno rečeno; prvostepenom hranom. Ne postoji ni jedan drugi mogući način što se tiče ishrane. Naš sistem za varenje je kao kod biljojeda, tako da nam najviše odgovara biljna hrana.Dakle, tema je - KAKO OJAČATI IMUNI SISTEM?
Šta jesti?
Šta piti?
Šta izbegavati?
A šta sa nama koji smo noćne ptice? Evo npr. ja u suštini ne bih morao ni da spavam 2-3 dana pa da se tek onda naspavam, a inače nikad ne ležem pre 2, a i kad legnem oko sat-sat i po ne mogu da zaspim (mada je ovo više zato što pričam sam sa sobom).
Elem, fizička aktivnost - nije problem.
Zdrava hrana - voće jedem, povrće (salatu) skoro uopšte, to svakako treba da ubacim i to ću i učiniti... Kafu, alkohol i gazirana pića ne pijem uopšte, ne pušim.
Konzervisana hrana, aditivi itd. - toga svuda ima... Osim povrća koje imam u bašti.
Koliko sme da se jede slatkog (čokolade, kolača itd.) dnevno, otprilike? Mislim da tu preterujem.
Kakve su šumeće tablete tj. da li vrede ili je prevara?
Dakle, tema je - KAKO OJAČATI IMUNI SISTEM?
Šta jesti?
Šta piti?
Šta izbegavati?
A šta sa nama koji smo noćne ptice? Evo npr. ja u suštini ne bih morao ni da spavam 2-3 dana pa da se tek onda naspavam, a inače nikad ne ležem pre 2, a i kad legnem oko sat-sat i po ne mogu da zaspim (mada je ovo više zato što pričam sam sa sobom).
Elem, fizička aktivnost - nije problem.
Zdrava hrana - voće jedem, povrće (salatu) skoro uopšte, to svakako treba da ubacim i to ću i učiniti... Kafu, alkohol i gazirana pića ne pijem uopšte, ne pušim.
Konzervisana hrana, aditivi itd. - toga svuda ima... Osim povrća koje imam u bašti.
Koliko sme da se jede slatkog (čokolade, kolača itd.) dnevno, otprilike? Mislim da tu preterujem.
Kakve su šumeće tablete tj. da li vrede ili je prevara?
ne jedem voce,a ni povrce. Jedem masno,pijem gazirano,pijem,ne bavim se fizickim aktivnostima,sedim po ceo dan za kompom,ne spavam mnogo,pijem 3 kafe koje izuvaju normalnu osobu i zdrav sam kao dren. Godinu dana nisam bio bolestan. jedino me unistava stres kad imam neki ispit,inace sam celu zimu pregurao bez prehlade a 4oro mojih ukucana je dobilo gripcinu i svi su imali 40 temparaturu. Sto se vise unistavas,to je jaci imunitet.
Исти **** друго паковање.A da, kakvi su oni sokovi u tetrapaku? To je ok?![]()
Воду!!!Pa šta onda da pijem?! Sve je nezdravo...
Sofija, šta ti kažeš za te sokiće?![]()
Najbolje je da piješ vodu. Ali ako hoćeš sok možeš sam cediti voće. Imaš ovde sjajnih recepata: Sokovi.Pa šta onda da pijem?! Sve je nezdravo...
Савет стогодишњака са Кавказа из неке од путописних емисија: Када сам био гладан јео сам, када сам био жедан пио сам.Pa ok, vodu, ali imate primedbu i na nju, zar ne?![]()
A da, kakvi su oni sokovi u tetrapaku? To je ok?![]()
A da, kakvi su oni sokovi u tetrapaku? To je ok?![]()
Pa šta onda da pijem?! Sve je nezdravo...
Sofija, šta ti kažeš za te sokiće?![]()
Sve ce to jednom da te stigne, ako ne moz' da te stigne - onda ce da te saceka...ne jedem voce,a ni povrce. Jedem masno,pijem gazirano,pijem,ne bavim se fizickim aktivnostima,sedim po ceo dan za kompom,ne spavam mnogo,pijem 3 kafe koje izuvaju normalnu osobu i zdrav sam kao dren. Godinu dana nisam bio bolestan. jedino me unistava stres kad imam neki ispit,inace sam celu zimu pregurao bez prehlade a 4oro mojih ukucana je dobilo gripcinu i svi su imali 40 temparaturu. Sto se vise unistavas,to je jaci imunitet.