DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako izaci na kraj sa prijateljem sa kojim vam je 50% vremena koje provodite zajedno fenomenalno, vanprosecno, ali drugih 50% placate zivcima, jer je osoba neodgovorna, pa cak i kad je njeno dupe u pitanju, ali podjednako kaci i vase? Pocinje sve to da me smara.![]()
Qma je oduvek twrdila da je (misteriozno) nestajanje najefikasniji lek protiv svih ljudskih gluposti
to mu dodje nesto kao lekcija iz ziwota![]()
teshko, ako si dobra dusha, a druge mnogo boli k .ili da ih od je besh ili da trpish dok ne puknesh, pa ih od je besh.Kako izaci na kraj sa prijateljem sa kojim vam je 50% vremena koje provodite zajedno fenomenalno, vanprosecno, ali drugih 50% placate zivcima, jer je osoba neodgovorna, pa cak i kad je njeno dupe u pitanju, ali podjednako kaci i vase? Pocinje sve to da me smara.![]()
Sad krece sve kao da se nista nije dogodilo. Zvanje na fiksni, mobilni, slanje sms slihtarske sadrzine...zove na slavu...![]()
Sad krece sve kao da se nista nije dogodilo. Zvanje na fiksni, mobilni, slanje sms slihtarske sadrzine...zove na slavu...![]()
Kako bre ne razumes...udara na najnize grane...dodji na slavu, to se ne odbija, a onda sve jovo nanovo....
mislim, tu od prijateljstva nema ni slova.
nju neko drrka, ocigledno. fazon toplo-ladno. a ona se prima i pizzdi. mazohizam.
Kako izaci na kraj sa prijateljem sa kojim vam je 50% vremena koje provodite zajedno fenomenalno, vanprosecno, ali drugih 50% placate zivcima, jer je osoba neodgovorna, pa cak i kad je njeno dupe u pitanju, ali podjednako kaci i vase? Pocinje sve to da me smara.![]()
pa niko se ovde nicemu ne cudi.
kazem svoje misljenje. a to je da joj tip udara u slabe tacke, igra se njenim zivcima i odlicno zna sta radi. a ona je ni tamo ni ovamo. ni da prekine ni da nastavi. a na takvom kratkom povocu tesko da moze da ostane duze vreme. mislim, traci energiju na pogresnu osobu. to sam htela da kazem.