Kako oguglati?

hulasmiley.gif

Kako izaci na kraj sa prijateljem sa kojim vam je 50% vremena koje provodite zajedno fenomenalno, vanprosecno, ali drugih 50% placate zivcima, jer je osoba neodgovorna, pa cak i kad je njeno dupe u pitanju, ali podjednako kaci i vase? Pocinje sve to da me smara. :neutral:

Ako vredi, vredi trpeti ali ako vam to bas smeta...pa boze moj, ima jos 7 milijardi ljudi na ovoj planeti

Kako izaci na kraj sa prijateljem sa kojim vam je 50% vremena koje provodite zajedno fenomenalno, vanprosecno, ali drugih 50% placate zivcima, jer je osoba neodgovorna, pa cak i kad je njeno dupe u pitanju, ali podjednako kaci i vase? Pocinje sve to da me smara. :neutral:
teshko, ako si dobra dusha, a druge mnogo boli k .ili da ih od je besh ili da trpish dok ne puknesh, pa ih od je besh.

na slavu? uh...tamo uvek otici... i, sto je meni najmilije, ima oslica... ako volim neku ribu vise od istog, evo... mislim... sve su ribe ukusne, al' kad moram da ih cistim, izgubim merak... ima i ona salata sto je prave sa sardinom, crnim lukom i jos nesto stavljaju... i dodje kao pasteta... uh, to mi je skrrroz dobro... onda.. posne pice... male... i, najblja slavska salata na svetu - kuvani krompir sa lukom... znaci... kao da me gledate...

ako mi je prijatelj naj od naj onda zna ne moram mu to govoriti jer mi ona ne bi ni bio prijatelj
seci (tj. odjebi na finjaka sem ako nije tupadzija) ili mu pomizi da shvati koliko je tup -objasnis mu situaciju .

na temu sam odgovorio jer sam imao potebu lichne prirode zbog onoga sto mi se dogodilo danas

mislim, tu od prijateljstva nema ni slova.
nju neko drrka, ocigledno. fazon toplo-ladno. a ona se prima i pizzdi. mazohizam.

to nije prijateljstvo o kakvom ti mislis kako si naivna

a sto se tiche drrk..nju niko ne drka ako zivi sama i vreme provodi ovde.. il'sem na chatovima :)
dok god ima svoj posao, stan ii bliske osobe ne mora da vodi brigu jer po meni to je najvaznije jer ako je stalo do takvih buzdovana nacitanih i iskomplexiranih i ti U srbiji gde nista ne vazi od pre gde su se i takvi ljudi promenuli eee onda njoj nesto fali.Ja sam mnoge oterao od sebe i vidjam zive ljude ne od ranogjutra ali sam vise napolju pa znam a i ono sto se desava u prestonici i to sam chuo tako da chuditi se je postalo samo za zatucane ljude s postovanjem koji ne znaju gde zive

Poslednja izmena:
pa niko se ovde nicemu ne cudi.
kazem svoje misljenje. a to je da joj tip udara u slabe tacke, igra se njenim zivcima i odlicno zna sta radi. a ona je ni tamo ni ovamo. ni da prekine ni da nastavi. a na takvom kratkom povocu tesko da moze da ostane duze vreme. mislim, traci energiju na pogresnu osobu. to sam htela da kazem.

za tih prvih 50 % za koje ti mislis da ti je fenomenalno, njoj je dosadno...a u drugih 50 %, je obrnut slucaj

pa niko se ovde nicemu ne cudi.
kazem svoje misljenje. a to je da joj tip udara u slabe tacke, igra se njenim zivcima i odlicno zna sta radi. a ona je ni tamo ni ovamo. ni da prekine ni da nastavi. a na takvom kratkom povocu tesko da moze da ostane duze vreme. mislim, traci energiju na pogresnu osobu. to sam htela da kazem.

za cudjenje :
kako stariji ljudim reaguju na promene i gledam da li sam merodavan to nema veze sa temom toliko.Posto sam primetio nesto danas i gledam sebe u odnosu na njih ...znaci nesto lichno sam primetio pa zbog toga sam napomenuo.

e sad...ne moze to da bude prijatelj ako te drnda a da ne trazis ;)

Back