KAKO ODREDITI PODZNAK?

E,ova astrologija je velika,precizna nauka,ali se sada nesto pitam koliko nas ima pogresne polazne podatke.U mojoj krstenici pise vreme rodjenja 4.30 ali je majka uvek tvrdila da je gledala na sat kad sam se rodila i da je bilo oko 4.15-4.20.E sad-sa prvim podatkom sam podznak Jarac,a sa drugim Vodolija(majka sad tvrdi da je 4.20 ali ko zna...?)
Ja radim u porodilistu i insistiram da se deci upisuju tacna vremena rodjenja(ako su nam satovi tacni)ali vidim da mnogi zaokruzuju vreme,upisuje se tek po obradi deteta pa se cesto promasuje i po 10ak minuta...
Dakle-mozda se cesto uzdamo u pricu napisanu na osnovu pogresnih podataka?!:sad:

Pri detaljnoj analizi natalne karte uoce se pomeranja koja zavise od vremena rodjenja, za natale nekada to nije bitno, a za solare je jako vazno. No, uvek je u pitanju 10-15 minuta, u Beogradu je to jedno vreme bilo pravilo u porodilistima, to je ono kad se beba rodi, pa je pokazu majci i okupaju i odnesu u boks. to je uvek taj raspon, to pomera 2-3 stepena podznak ali nekada cak ni pola sata nije vrsilo promene unatalu, nekada i 4 minuta znace dosta. Uvek se ima to u vidu, posebno ako osoba naglasi kao sto ti naglasavas... U Kraljevu zadnjih 15 godina pisu tacno vreme mada mislim da je bilo i pre...

Ali valjda nije sve jedno jesam li u podznaku Jarac ili Vodolija?(izdrzite ljudi,naucicu ja vec nesto....;)
Tvoj podznak je na 29 stepeni i 47 minuta Jarca, cela Vodolija u prvom polju i pola Riba, pa je Saturn u Jarcu, sto znaci, ako pomeris Vreme na 4 minuta posle prelazi podznak u Vodoliju ali si inace sa celomVodolijom u prvom polju vec takva, dok je Saturn u Jarcu u sedistu pa imas i njegove osobine vrlo izrazene. Saturn je plus u 11 polju gde vlada Vodolija i vidis kako se preplice sve tamo ovamo, iplus sto je Saturn vladar Jarca a nekada i suvladar Vodolije ( po nekim klasicnim ucenjima... Kod tebe NIJE BINO sto si na granici jer si sve, i jedno i drugo

I ja sam, :D samo sto te sve druge znakove i tipove ne pamtim, samo procitam ponekad ako to nadjem negde, ako naidjem na to negde u stvari, jer ne trazim nikad to. Ako mi se nesto pokazalo tacnim od svih tih zabavnih proricanja i horoskopa, onda su to rune i ji djing. Pored natalnog horoskopa, naravno. A ti kineski, tibetanski horoskopi, to je sve jako uopsteno, pa ne pamtim koji sam znak po tim horoskopima.

Samo?Vidis..ja sam svasta u podznaku,znaku,tipu...(koliko li nas ima...?:lol:)

Eto, nasmejala si se iskreno... Htela sam ti pokazati da ne vredi da sekiras i mozgas, mi smo sve ono sto nam pokaze iskljucivo natal, kod nekoga je bitan podznak i njegov stepen, kod drugog nije tak strasno kad je na granici kao i ti jer sve dodje na svoje, sve nadje svoj izrazaj. Ti si i Jarac i Vodolija , podznak ti je na zadnjem stepenu Jarca u zadnjim minutima i da ga mrdnes da predje u Vodoliju, opet ce da bude naglasen i Jarac. Kod nekih drugih kombinacija, moze da se de si da je vazno da se podznak stavi na zadnji stepen, ali ne mogu sada da trazim primere za to... Dodala sam, tip Ovna, zato sto ti je Sunce u prvoj prirodnoj kuci kojom vlada Ovan, pa sa naglaskom da si ti to sve a ponajmanje Riba koja si u znaku, od Ribe imas R, kako ja to volim da kazem jer sve skupa simnogo jaca i mnogo drugacija nego sto se ocekuje kod osoba koje imaju Sunce u Ribama. Takodje je tako, nasa Vaga -Vaga, nas Djuro, jeste Vaga i to dupla ali nikako nije klasicna zbog planeta i energije koje nosi...

Ako Pitate Nikolu Stojanovica kako da odredite podzanak, on ce vam reci da pogledate vase slike. Pa kako se slikate to vam je licni opis. Pa nabraja tamo Vitni Hjuston ( podznak Ribe ) kako je uvek usnime pijanu, pa nekog svog klijenta podznak Strelac, koji se redovno slika pored tudjih luksuznih stranih automobila ( jer jos niej nabavio svoja ), Blizanac podznak navodno stlano mlati rukama ispred objektiva kao mase, itd.

Ako će pomoći, a trebalo bi :rtfm:

Program : http://veskes-vesnaastrolog.blogspot.com/2011/06/kalkulator-polozaja-planeta-tranziti.html?utm_source=BP_recent

Tablice : http://veskes-vesnaastrolog.blogspot.com/2011/03/tabela-za-izracunavanje-podznaka-asc.html

Imate mogućnost free izrade natalne karte, softverske analize natala, sinastrije, na blogu Astro VK http://veskes-vesnaastrolog.blogspot.com/
To će vas spasti zabune oko pomeranja vremena, jer smo od *84 g presli na srednjeevropsko računanje vremena. Ovi programi imaju tu korekciju automatski. Samo unesite tačno vreme rodjenja i dibijate tačne podatke.

Pogledajte u kolonu sa desne strane, imate dva linka za tako nešto. :whistling:

Poslednja izmena:

Back