Kako odreaguje vaš mužjak kad prdnete dok leškarite pored njega?

normalno je da se svaki dan po koji put prdne....nisam jos cula da neko ne prdi godinama bre.....

ovo je kopirano

Jedini način da nemate gasove u stomaku je da niste živi. Normalna, zdrava osoba ima u proseku četrnaest gasova dnevno. Preterano nakupljanje gasova u crevima (flatulencija) može biti neugodno ako ste u društvu, može biti uzrok bola u stomaku, ali je retko znak ozbiljnog oboljenja.

Das ispravim. U pravu si, mora se prdeti, ali se ne mora prdeti u drustvu ako se odrzava optimalan balans u stomaku. Taj moj post koji si citirala bio je o prdi koja se ne moze spreciti u trenutku kad naidje. E ta prda se desava kod onakvih ljudi kakve sam opisala u postu, tj. kod ljudi koji nemaju razvijenu kulturu ishrane.

Da, njima je to fora. Dok je moj sin išao u gimnaziju, to su radili na pojedinim časovima. Ali ne glasno, upuvavanje je još gore. Sačuvaj Bože. :)

moj sin koji je 5 razred prdnuo je na casu i kaze on meni: pa sta da radim kad moram a ne mogu da izadjem sa casa.....jedna drugarica je ukapirala da je on i rekla na sav glas da je to naucio od mame :D.....osramotih se a da ni ne znam.....

bese scena u nekom filmu kaze likusa kako se faze veza mogu posmatrati kroz prdez

prva faza je na pocetku kad ste jos stidljivi pa vas je sramota da prdite jedno pred drugim
druga faza je kada ste se intimizirali u potpunosti i opustili i prdite opusteno i partnerovo prdenje vam je smesno, simpaticno, slatko i td
treca faza je kljucna ili vam se smuci zivot kad partner prdne i dolazi do razlaza ili postanete hladnokrvni i prekinete da primecujete prdenje veza se nastavlja ali upada u monotoniju, zahlade odnosi i sl

:lol: odlicna fora

metaforicno je, nemoj da bukvalizujete

Poslednja izmena:
padne u nesvest.

salu na stranu, trudim se da ne prdim u tudjem prisustvu, ma ko bio, jer polazim od sebe: meni se gadi miris bilo cijeg prdeza, pa ne zelim da radim drugima ono sto ne zelim da drugi rade meni. pa ako vec moram suzdrzim se i odem negde drugde (ke.njara, balkon itd) da pustim tihomira ubicu! mada uglavnom nemam problema sa nekontrolisanim nadimanjem u stomaku i prdezima, sem ako nemam stomacni virus, pa se ne nadjem bas tolko cesto u situaciji da moram da obavestim ostatak drustva o aromi svarenih ostataka u mojim crevima :( i ne smatram bas da je sastavni deo bliskosti da mi neko prdne pod nosem,ili da ja to nekom uradim :neutral: a zacudo, celog zivota sam okruzena muskim osobama koje smatraju da je posebno simpaticno kada dodju do tebe samo sa ciljem da bi ti prdnuli pod nos, nasmejali se i zatim otisli :neutral: sa druge strane sa podrigivanjem nemam problem, iz prostog razloga sto ne smrdi,sem ako ti neko ne dune direktno u facu. a i sa tim imam iskustva sa veselim saljivdzijama :neutral:

Back