Kako odlepiti?

Zalepio sam metanu povrsinu za staklo, ali na pogresno mesto, pa me zanim kako da odlepim? Koristio sam super lepak LocTite.

Не знам да постоји хемија која разлаже супер лепак. Мислим да се он уклања једино механички.
Можда би могао да пробаш са танком челичном жицом, да "прођеш" њоме између метала и стакла. Требаће ти и доста фрикције, зато је најбоље да обмоташ жицу на неке дрвене облице и да полако "тестеришеш" да жица прође између метала и стакла. Све ово мораш јако опрезно и пажљиво да радиш да не би:
1. повредио себе
2. оштетио стакло

Да ли причамо о ретровизору овде?

ne, u pitanju je stakleni sto, pa se donje staklo odlepilo sa jedne strane, pa sam odsrafio sta je trebalo i uzeo da zalepim ali sam imao pametne umove u kuci koji su to mogli od oka da ocene gde treba da se zalepi i da je metar netacan :lol:

ne, u pitanju je stakleni sto, pa se donje staklo odlepilo sa jedne strane, pa sam odsrafio sta je trebalo i uzeo da zalepim ali sam imao pametne umove u kuci koji su to mogli od oka da ocene gde treba da se zalepi i da je metar netacan :lol:
А, значи - класика. Ја, када се посвађам са ћалетом око начина како нешто треба урадити, један се окрене и оде. А други онда ради сам.

Само, и да успеш да скинеш, остаће траг од лепка на стаклу, требало би полирати стакло....лепо кажу, три пута мери - једном сеци.
Колико је блиско залепљено? Има ли бар мало места између стакла и метала?

А, значи - класика. Ја, када се посвађам са ћалетом око начина како нешто треба урадити, један се окрене и оде. А други онда ради сам.

Само, и да успеш да скинеш, остаће траг од лепка на стаклу, требало би полирати стакло....лепо кажу, три пута мери - једном сеци.

Ako je sasvim glatko staklo, moze se sa nozem koji koriste peraci prozora ocistiti bez tragova.

nema, jedno do drugog je, nema uopste prostora to me i muci. Kako bi bilo da stavim nitro razredjivac?

ja sam negde čuo da se super-lepak skida toplom vodom i sapunicom
dal je to moguće?

ako ovde nije velika površina, možda može da se skalpelom polako i ..tiho tiho tiho..?
Meni kada kane superlepak na prste,kada nesto radim s njim.Pustim da se osusi i sam ispuca i onda polako noktom skinem sve,ako kane na neku povrsinu,metal,staklo.Isto sacekam da se osusi i onda skalpelom skinem.Skoda se lako kada se osusi.nezgodno je kada kane na neko platno,onda prodje kroz pore platna i veoma tesko ga je skinuti.

Zalepio sam metanu povrsinu za staklo, ali na pogresno mesto, pa me zanim kako da odlepim? Koristio sam super lepak LocTite.
Sa acetonom sigurno,a to sto je ostalo pusti dan, dva,ako nije hitno i onda polako skalpelom,ali ne popreko kao s nozem,vec grebanjem vrhom seciva.Moze i neki spicasti noz,samo ne pritiskaj staklo nego polako redom i samo spic.

Back