Kako odabrati dobru lubenicu?

Haha, čačkalicom : p
A detetu Srce i Pop iz lubenaje.

Mod Minke escajg. Obredno jedenje lubenice.
Па, мислим...ако се цео не умусавиш кад једеш лубеницу као да је ниси јео :rotf:
Капље низ браду, низ подлактицу, по столу, а теби фино, заболе те.
После под туш :lol:
И да, детету срце ❤️

Najbolje jesti u kadi.
Ko nema kadu, nek se j.
A pre svega toga ko nema frižider, lub. u frižider, bazen, kadu...ma to je, vidiš,.stvarno jedna ritualna biljka. Ti kad zoveš nekog na lubenicu, nema piva, gde će.pivo posle lubenice i tako...samo lubenica.

Ја нисам неки велики љубитељ, али некад сам у стању да поједем брдо...и стварно се умусавим.
А муж обожава, и стварно једе виљушком и ножем.
Дође ми понекад да узмем парче и размажем му по лицу, само да видим тај шок :rotf:

Ја нисам неки велики љубитељ, али некад сам у стању да поједем брдо...и стварно се умусавим.
А муж обожава, и стварно једе виљушком и ножем.
Дође ми понекад да узмем парче и размажем му по лицу, само да видим тај шок :rotf:
Поздрави мужа :)
Ја или скинем парче са коре, па тако нож и виљушка. Или је исецкам на коцкице у чашу па виљушкицом.
Мрзим да сам мусава и лепљива.

Поздрави мужа :)
Ја или скинем парче са коре, па тако нож и виљушка. Или је исецкам на коцкице у чашу па виљушкицом.
Мрзим да сам мусава и лепљива.
Па где је дете у вама, бре :ljutka:

ovakva ne moze da bude losa :lol:
1689532556922.png

Данас сам први пут купио лубеницу ове године и укус хемије. После јела скупљају се уста, на мирис се осети нешто. Слаткоћа слаба. И прошле године исто...много хемије за раст лубенице. Није ми жао дати и више новаца само да је природна. Разочаран.

Напокон сам купио не добру него одличну лубеницу и то на препоруку другара који познаје власника и није третирана хемијом. И мирис и укус. Скупља је за 10 дин по од конкуренције али вреди сваки динар.

Back