gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
ја само синове соколове
Onda ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја само синове соколове
A @tema: nem pojma, znam samo kako se od navalentnih prave nezainteresovane :rumunko:
Onda ništa
Hahaha... ovo je dobro “ne das jos se...”Ne daš joj se odmah, posle 3 pp-a. Pustiš je da pati do sedmog. Onda sasvim podivlja.
Hahaha... ovo je dobro “ne das jos se...”
Kako li izgleda to davanje![]()
Nemoj da si navalentna
YUUJDFK
Znaci pustis mastu i tumacis kako ti drago.
Po tebi ja vec muvam. Sta sledi, prva pp?![]()
pa to su sve uopšteni saveti, daj nešto konkretno, gde da je izvedem
na primer da si ti mesarka, gde bi volela da te izvedu? možeš li se zamisliti kao mesarka?
.to su uspomene, pa kuglanje, karting, pa onda neka vecera koju ti spremis, pa odlazak u neki restoran japanske, kineske, meksicke ili italijanske kuhinje da isprobavate nesto novo, odlazak na kolace, zajednicko gledanje filmova kod tebe ili kod nje ili pak u bioskopu.....pa onda izlazak u krevet, bicevi, lanci, katanci i ostalo. Tako se to radi.
Znaci pustis mastu i tumacis kako ti drago.
Po tebi ja vec muvam. Sta sledi, prva pp?![]()
узми ме, твоја сам
Ne rise da si ozbiljan/a?
Ne muvam te, opusti se, ne mogu da cekam do sedme ppRecimo da da.
Ako me muvaš onda slabo kapiram. Kod mene to mora direktnije.
Ne muvam te, opusti se, ne mogu da cekam do sedme pp
ima li nekih metoda, manipulacija? šta činiti?
Nebtina sam ja u toj prici.
Izvedi zenu na palacinke na primer, ili prvo na pice.
Ko će sve to da plati .Inace ako nisi mastovit po pitanju izlazaka,mozes je izvesti na bilijar, pa na jahanje konja, pa organizujete recimo zajednicko trcanje ili voznju bajseva, odlazak na plesne veceri iako ne znate da plesete, taman se posteno zabavite, pa recimo odlazak na klizanje iako ne znate da klizate...to su uspomene, pa kuglanje, karting, pa onda neka vecera koju ti spremis, pa odlazak u neki restoran japanske, kineske, meksicke ili italijanske kuhinje da isprobavate nesto novo, odlazak na kolace, zajednicko gledanje filmova kod tebe ili kod nje ili pak u bioskopu.....pa onda izlazak u krevet, bicevi, lanci, katanci i ostalo. Tako se to radi.
Ne, devojka je genije. Fazon joj je: da bi provalio da li je neka devojka sponzorka, vodas je tako mesecima po restoranima, kaficima, na kolace, na jahanje, karting, i onda jednom je samo izvedes u setnju i ako se ona pobuni: ta daaa, sponzorka je.Ko će sve to da plati .
Tako kaže "šef"
Ma ok to.Ne, devojka je genije. Fazon joj je: da bi provalio da li je neka devojka sponzorka, vodas je tako mesecima po restoranima, kaficima, na kolace, na jahanje, karting, i onda jednom je samo izvedes u setnju i ako se ona pobuni: ta daaa, sponzorka je.