kako od obične forumašice napraviti navalentnu

pa to su sve uopšteni saveti, daj nešto konkretno, gde da je izvedem
na primer da si ti mesarka, gde bi volela da te izvedu? možeš li se zamisliti kao mesarka?

Nebtina sam ja u toj prici.

Izvedi zenu na palacinke na primer, ili prvo na pice.
Onako postepeno doziraj izlaske i neka svaki bude iznenadjenje.
Ja da sam musko, tako bih uradila.
Izvodila bi je tamo-vamo, a onda hladjenje samo setnja par puta da vidim kako ce da reaguje...
..... da li joj je bitno moje drustvo ili moj novcanik.
Dobroj zeni i izlazak na udisanje svezeg vazduha ima da znaci jer je sa tobom, a losoj nece biti dovoljna ni puna trpeza u najluksuznijem restoranu

Inace ako nisi mastovit po pitanju izlazaka,mozes je izvesti na bilijar, pa na jahanje konja, pa organizujete recimo zajednicko trcanje ili voznju bajseva, odlazak na plesne veceri iako ne znate da plesete, taman se posteno zabavite, pa recimo odlazak na klizanje iako ne znate da klizate...to su uspomene, pa kuglanje, karting, pa onda neka vecera koju ti spremis, pa odlazak u neki restoran japanske, kineske, meksicke ili italijanske kuhinje da isprobavate nesto novo, odlazak na kolace, zajednicko gledanje filmova kod tebe ili kod nje ili pak u bioskopu.....pa onda izlazak u krevet, bicevi, lanci, katanci i ostalo. Tako se to radi.

.to su uspomene, pa kuglanje, karting, pa onda neka vecera koju ti spremis, pa odlazak u neki restoran japanske, kineske, meksicke ili italijanske kuhinje da isprobavate nesto novo, odlazak na kolace, zajednicko gledanje filmova kod tebe ili kod nje ili pak u bioskopu.....pa onda izlazak u krevet, bicevi, lanci, katanci i ostalo. Tako se to radi.

узми ме, твоја сам

večeras sam išo po 300g alpske onako bezveze, samo da je vidim
ona tek što naseče i baci na vagu ja joj reko izmeri mi ipak do pola kila da bude (upotrebio sam lukavstvo u cilju da zapodenem razgovor, da odužim situaciju)
a ona će na to (a škilji na mene ko zmiče iz trave): ček da uznem nož da zagulim salamu
tu me ona preseče svojom lucidnošću u smislu dvosmislenog obraćanja meni i nisam znao šta da joj kažem na to

ima li nekih metoda, manipulacija? šta činiti?

Ништа, само је препустити колегама форумашима, бескрајно пепеисање с њима од сваке светице начиниће ђаволицу. Кад почне да затрпава форум својим фоткама то је показатељ да је сазрела за употребу. :deda:

Nebtina sam ja u toj prici.

Izvedi zenu na palacinke na primer, ili prvo na pice.

Inace ako nisi mastovit po pitanju izlazaka,mozes je izvesti na bilijar, pa na jahanje konja, pa organizujete recimo zajednicko trcanje ili voznju bajseva, odlazak na plesne veceri iako ne znate da plesete, taman se posteno zabavite, pa recimo odlazak na klizanje iako ne znate da klizate...to su uspomene, pa kuglanje, karting, pa onda neka vecera koju ti spremis, pa odlazak u neki restoran japanske, kineske, meksicke ili italijanske kuhinje da isprobavate nesto novo, odlazak na kolace, zajednicko gledanje filmova kod tebe ili kod nje ili pak u bioskopu.....pa onda izlazak u krevet, bicevi, lanci, katanci i ostalo. Tako se to radi.
Ko će sve to da plati .
Tako kaže "šef"

Back