kako od obične forumašice napraviti navalentnu

zekica.jpg

ne bih da vređam i da šaljem penis odma to mi ne dozvoljava vbaspitanje

ali da li bi zekica bio prigodan za početak kao izraz dobre volje?

- - - - - - - - - -

zeka u pepe

Pogledajte prilog 519025

ne bih da vređam i da šaljem penis odma to mi ne dozvoljava vbaspitanje

ali da li bi zekica bio prigodan za početak kao izraz dobre volje?

- - - - - - - - - -

zeka u pepe

Ne znam. Meni je penis zeka je simpa.
No, nisam forumaljka.
Njihovo mišljenje je validno ovde. :)

Nije zabavno niti provokativno niti ubedljivo, vec uvredljivo... Bolesno uistinu....saljes ti zeku sa penisom....pedofilski majke mi.
Pomislila bih sa kojim kretenom sam ja u kontaktu VAtafak!!:mrgreen:
Tu bi dopiska i pocela i zvrsila se na moje zadovoljstvo

A kakav je to muskarac koji salje sliku svoga kurrca devojci....kakvu poruku salje?
"Izvoli, ja sam na izvolte, a posto sam sliku poslao tebi satram te lakom ribom koja ce posluziti za jednokratnu ili visekratnu upotrebu...."
Mislim sta reci.....ubistvo u noci

Sasvim je dozvoljeno slati penis kad je u pitanju devojka sa kojom si u vezi ili kombinaciji na kraju krajeva...neki interni odnos
Ali kada je u pitanju pristup komunikacije sa osobom koju ne poznajes ili jedva tek poznajes...ne da nije pristup nego je nepogresiva strategija "kako da te devojka najlakse oddjebe".

Poslednja izmena:
ne šaljem ja ništa, molim, lepo sam pitao da li je prigodno!
i cenim tvoj stav, te takav način smatram sasvim neprihvatljivim!

Ja bih temu preimenovala u "Kako od dobre devojke napraviti fukssu"
Izvini, ali na to me asocira najvise
Tebe mozda interesuje kako da uzbudis zensku da bude komunikativnija, srcanija i otvorenija u nekim HOT temama:lol:
Budi to sto jesi....budi pristojan, biraj izraze, budi duhovit, unikatan, sarmantan....otvorice se vise no sto mislis.

jeste šijumiju, to ja zaista odvratno i bolesno

daj neki savet kako sa komšinicama :)

- - - - - - - - - -

Ja bih temu preimenovala u "Kako od dobre devojke napraviti fukssu"
Izvini, ali na to me asocira najvise
Tebe mozda interesuje kako da uzbudis zensku da bude komunikativnija, srcanija i otvorenija u nekim HOT temama:lol:
Budi to sto jesi....budi pristojan, biraj izraze, budi duhovit, unikatan, sarmantan....otvorice se vise no sto mislis.

hvala ti puno, sutra ću da vežbam, da poboljšam vokabular i manire

uf ima u zgradi jedna single ali mislim da je ljuta jer skoro sam glasno puštao narodnjake
kako tu grešku da ispeglam?
a sviđa mi se i mesarka iz bakallnice, da li da pokušam s nekim temama koje su joj bliske?
na primer da se pravim kako se razumem u piliće?

Nikako!! Ti mislis da ona tu radi zato sto voli
Naprotiv, udalji je od posla nekim drugacijim temama....budi kreativan.
Izvedi je negde.....kakvi pilici kakvi bakraci

Nije zabavno niti provokativno niti ubedljivo, vec uvredljivo... Bolesno uistinu....saljes ti zeku sa penisom....pedofilski majke mi.
Pomislila bih sa kojim kretenom sam ja u kontaktu VAtafak!!:mrgreen:
Tu bi dopiska i pocela i zvrsila se na moje zadovoljstvo

A kakav je to muskarac koji salje sliku svoga kurrca devojci....kakvu poruku salje?
"Izvoli, ja sam na izvolte, a posto sam sliku poslao tebi satram te lakom ribom koja ce posluziti za jednokratnu ili visekratnu upotrebu...."
Mislim sta reci.....ubistvo u noci

Sasvim je dozvoljeno slati penis kad je u pitanju devojka sa kojom si u vezi ili kombinaciji na kraju krajeva...neki interni odnos
Ali kada je u pitanju pristup komunikacije sa osobom koju ne poznajes ili jedva tek poznajes...ne da nije pristup nego je nepogresiva strategija "kako da te devojka najlakse oddjebe".

Tako je, to samo potencijalni ili već ostvareni manijaci i pervertiti šalju pjenis forumašicama. Kapiram da isto tako šalju i čmalj u usta ih ona pogana... toliko

- - - - - - - - - -

Apropo teme, pa ništa pošalješ joj sliku pjenisa pa ako je neostvareni potencijal po pitanju navalentnosti onda je imaš i jedno ste za drugo. Ako ne, onda si prostak običan a ona je tunjava.

Back