KAKO OCUVATI PRAVE VREDNOSTI U PORODICU KAD SI OKRUZEN ...................

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100
Htedoh reci kad si okruzen polusvetom, pa da ne preterem odmah na pocetku, ajte, molicu fino za vase misljenje o dva dogadjaja koji su u vrhu danasnjih novina:

prvo:

Udade se Verica Rakočević: Na svadbu stigla brodićem, praćena tamburašima

Vesna Đorđević | 20. 09. 2013. - 07:24h | Komentara: 99

U kratkoj beloj haljini i velom na glavi Verica Rakočević se juče udala u Beogradu za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Na svadbu je stigla brodićem, praćena tamburašima.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/406...Na-svadbu-stigla-brodicem-pracena-tamburasima

kako komentarisete i da li prepoznajete neke od zvanica:
380303_branka-dzajic-danica-draskovicmg9005_f.jpg

sta reci????:dash:

druga vest...

U bolničkoj sobi sa Suzanom Mančić: Sa dva veštačka kuka sam čelična ledi

V. Đorđević/A. Popović | 19. 09. 2013. - 22:05h | Komentara: 33

Jedva sam stala na svoje noge, prvo je što nam je rekla Suzana Mančić kada smo je juče iznenadili posetom u Kliničkom centru Banjica, gde je prošlog petka operisala i drugi kuk.

ok, operisala zena kuk, i to je vest za novine?
u komentarima:

droid.png
aha
Petak, 20. 09. 2013. 09:11h
neregistrovan korisnik

Bez ikakvog omalovazavanja, jel radila ona nesto drugo u zivotu sem sto je pokazivala loptice i slikala se za casopise?

droid.png
Vuk
Petak, 20. 09. 2013. 06:23h
neregistrovan korisnik

Preforsirala kukove

Preporuka:
79
22

Odgovori

Lea
Petak, 20. 09. 2013. 07:16h
neregistrovan korisnik

Koliko drugih zena svakodnevno operise kukove po bolnicama u Srbiji, i to u mnogo gorim uslovima, pa se nesto ne secam da ste i o nima izvestavali?!

Preporuka:
48
28

droid.png
Andra
Petak, 20. 09. 2013. 08:26h
neregistrovan korisnik

a zasto je ovo vest?

Preporuka:
41
17

i na kraju krajeva nebitno,
ali pogledajte njenu izjavu za kraj, kako se otvoreno nudi:

Ostavljamo je sa ćerkom. Želimo joj brz oporavak, kažemo joj da ćemo joj se javiti.

- Hvala, ali isključila sam telefon. Svi me samo zovu i pitaju za „Farmu“, te da li ulazim ili ne ulazim. Morala sam da se isključim.

:dash:

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/406...-Mancic-Sa-dva-vestacka-kuka-sam-celicna-ledi

Pitanje je teško, ako se misli na vaspitavanje dece.
Sa svih strana zatrpani, nekim Farmama. Pinkovima etc.
Oni truju mozak dece.

Kako sam se ja izborio
Kad mi je sin bio mali
odmah sam mu pored kolevke stavio mini liniju.
1. Da nauči da spava u galami - uspeo
2. Pustao mu dobru muziku (uglavnom EX YU rock i strane dobre - sada to sluša
3. Ekstremno bitno - dati ga da uči jezik
najkasnije od 4-te godine. Tada verovatnio neće biti nekih
bitnih rezultata, ali kasnije to samo izadje.
Moj sada ima 23 i engleski tečno, govori,
čak, kada gleda film, isključi film, kaže prevod nije OK.

Znas kako, pustis te ljude da zive svoj zivot, jer iskreno, koga boli uvo sta oni rade?
Ja da nisam video ovu temu ne bih nista ni znao od ovoga, a i kako se ko udaje, koliko ko vestackih kukova ima, pa ko da je bitno?

Lepo uzmes dete za ruku, prosetate negde, igrate se, gledate crtani, i trudis se da ga sklonis od ovakvih gluposti, da ga vaspitas da ne zivi i ne velica ove ljude, niti da trosi svoje vreme prateci sta oni rade, ili ne daj boze, ugledajuci se na njih.

Mama i tata treba da budu uzor, a ne Suza, Stoje, Rihanna i ostali.

Ne vidim kakve veze imaju ove dve vesti, ili neke druge na slične teme, sa očuvanjem porodice? :think:

Porodicu stvaraju i u nju donose vrednosti roditelji. Takodje su oni ti koji dozvoljavaju ili ne da razna spoljna okruženja udju u postavljen sistem vrednosti, ili ne, ili pak delimično. Briga o tome je obaveza roditelja jer su oni rešili da imaju decu, a ne deca da imaju baš takve roditelje.

Kakvi su roditelji, takve su i porodice.....the end.:)

Znas kako, pustis te ljude da zive svoj zivot, jer iskreno, koga boli uvo sta oni rade?
Ja da nisam video ovu temu ne bih nista ni znao od ovoga, a i kako se ko udaje, koliko ko vestackih kukova ima, pa ko da je bitno?

Lepo uzmes dete za ruku, prosetate negde, igrate se, gledate crtani, i trudis se da ga sklonis od ovakvih gluposti, da ga vaspitas da ne zivi i ne velica ove ljude, niti da trosi svoje vreme prateci sta oni rade, ili ne daj boze, ugledajuci se na njih.

Mama i tata treba da budu uzor, a ne Suza, Stoje, Rihanna i ostali.

Baš tako :klap:
I ja videh temu sa desne strane na glavnoj strani (što objasnih :lol:) pa rekoh da vidim šta se piše. Inače, ni ja ne bih znala ove jako važne vesti :lol:

e vise, te price o farmama i pinkovima i kuririma, stvarno smaraju... navodno svi cijucu i gadljivo okrecu glave a ovamo svi upuceni u tuce, skandale, operisane kukove i prolupale propale kreatorke zeljne paznje... mediji stancaju informacije koje se traze, i to je tako... tako da je evidentno da se takve "vesti" imaju publiku
i ajde ovi sto lajkuju takve "vesti' al ovi sto ijucu ispod istih i zgrazavaju se, su jos i gori... i oni kao i ovi drugi prodaju ta ista gomna od novina npr

zivis i pustis druge da zive
iz njihovog ugla, polusvet je onaj ko komentarise njihov privatan zivot
ne kazem da nema onih koji ce istine i neistine da izbace u javnost, ne bi li im se zbog toga povecala ``popularnost``
ali je mnogo vise onih koji svoju privatnost zele da sacuvaju od javnosti
to im onemogucavaju paparaci
znaci, paparaci i mediji su krivi za sve
nepismeni ``novinari`` kojima je maximalan domet u karijeri vest o mancickinom vastakom kuku.

Ludji je onaj ko cita ove idiotluke od onoga ko ovo pise.
Udala se babuskera? Ju, ju ju sto me zabole...
Druga se operisala? Nek joj je brz oporavak.
Ne kapiram na koji nacin necija svadba i operacija moju da poremete prave vrednosti u porodici o.O

Naslov teme je stvarno glup, ali mislim da je postavljač mislio na nešto drugo. Kao, ništa nije toliko bitno u ovoj napaćenoj zemlji no da se baba udala za momka, a ova druga posvuduša operisala i drugi kuk,a i dalje je kul i dalje će biti na svim "dešavanjima" makar sa dve štake.
To je naša stvarnost nažalost.

Какве везе имају естрадни трачеви са нарушавањем правих вредности?

Јака ствар. И ја радо прочитам те жуте стране, увек се нађе нешто што ме засмеје - било да је сам текст, било да су коментари читалаца.

U principu me ne zanima nista sto me licno ne dotice. Dugo godina sam birala takve iste prijatelje.
A sada kako godine prolaze vidim da se svet promenio. U nesto drugo se veruje, za neke druge stvari se zivi, nesto drugo se voli i svet je otisao ili barem neverovatnom brzinom ide u tri lepe... A i da smo hteli nesto da promenimo, sta smo mogli. Ili ignorises ili se pridruzis.

- - - - - - - - - -

Ludji je onaj ko cita ove idiotluke od onoga ko ovo pise.
Udala se babuskera? Ju, ju ju sto me zabole...
Druga se operisala? Nek joj je brz oporavak.
Ne kapiram na koji nacin necija svadba i operacija moju da poremete prave vrednosti u porodici o.O

Mogu i te kako. Marketing je cudo a ne reklamiraju ti samo majonezu i uloske vec i nacin zivota i vrednosti koje se postuju. Izdaleka, polako, naizgled nenametljivo...

Back