Pa to i radi od samog pocetka.....sa posebnim osvrtom na brak i glumatanje u istom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd` daj nam reci znacenje reci mualima.
Pronasao sam negde da je to i lepsa rec za bulu.
I sad bas ne znam sta znaci.![]()
Onda je brak treća osoba... jel?Ево Ванда, Афродитин адвокат:
Ако брак вреди, онда људи функционишу без трзавица. Ако крену велики проблеми, једна особа не може сачувати ту ништа.
Може овако?![]()
Ne znam kako zivis ti licno i mozda zakljucujes na osnovu svog iskustva. Ako ti nemas izbor da odlucujes o svom zivotu zao mi je, ali ga mnoge zene imaju verovala ili ne.
Pa ne bih bas rekla da je tako jednostavno otici iz braka ako si ekonomski zavisna osoba i potices iz porodice u kojoj se smatra da si napustajuci muza unistila ugled svih clanova te porodice, a samim tim ugrozila brakove drugih njenih clanova (posto se gleda ko je iz kakve porodice). Prakticno nemas od cega da zivis jer maticna porodica ne moze da te primi nazad bez ozbiljnih posledica po celu zajednicu jer je takav sistem - cerka nije dobro vaspitana ako napusti muza, tj ne postuje verske zakone ->losa porodica koja je tako vaspitala i drugu decu.A ko je rekao da ova mualima ne odlučuje o svom životu...?
I ona može da se pokupi i ode od muža, da se naljuti, da se svađa... ali ne radi to... jer je negde tamo to zapisano pa ona kao poštuje...
malo mi je neobicno sto si u istu kategoriju stavila kuvanje, podizanje dece i smeskanje muzu.A kod nas mi to radimo "svojom odlukom"...
Kuvamo, peremo, podižemo decu, smeškamo se mužu...
I nemojte sad ono kao "moj muž skuva 1 mesečno" i te fore...![]()
Onda je brak treća osoba... jel?
Problemi ne kreću sami, već ih neko pravi... a i rešava ako hoće...
Naravno da se može štošta sačuvati... i istrpeti radi viših ciljeva... pa nije sve u životu glatko...
Pitanje je samo šta je kome cilj... nekome je porodica... neko je sam sebi na prvom mestu... A ko je rekao da ova mualima ne odlučuje o svom životu...?
I ona može da se pokupi i ode od muža, da se naljuti, da se svađa... ali ne radi to... jer je negde tamo to zapisano pa ona kao poštuje...
A kod nas mi to radimo "svojom odlukom"...
Kuvamo, peremo, podižemo decu, smeškamo se mužu...
I nemojte sad ono kao "moj muž skuva 1 mesečno" i te fore...![]()
Kad se odlučiš na brak, odlučio si se na kompromise, jel tako?
Oni imaju napisane te kompromise... a naši nisu napisani... a i jedni i drugi ih poštujemo...
I po meni su ti kompromisi najnormalnija stvar na ovom svetu... i lepo je kad ih neko poštuje... iz ovog ili onog razloga... ne bitno je...
Ova devojka nam nije otkrila toplu vodu, niti rekla nešto što mi već ne radimo... već jednostavno pokušala savetovati kako biti bolji...
Ne vidim ništa loše u tome...
Ја не могу да дођем себи од ,,господине Бандо''!
Толико о томе како жена која је поставила тему прати оно што су други писали.
И то без злобе!
Марице, ти ме сад изненађујеш.
Ако нам је посао да кувамо, перемо, подижемо децу и смешкамо се, изеш такав брак!
Или ја живим у ненормалном браку.
Иначе, ти лично имаш слободу у свом браку, нисам стекла утисак да трпиш. Но, нећу лично, сори.
Код нас у кући скува онај ко тог дана има више времена.
Веш и судови се перу у машини, укључи ко стигне.
Децу одгајамо буквално заједно, од првог дана. Он их није дојио, али их је купао и пресвлачио.
Кад би требало да меримо ко је више урадио, у било којој области, укључујући и зидање, мислим да би било једнако. Ја излазим више, јер он не воли да излази.
Али, то је наш избор и наш живот.
Ја другачије не бих живела, а ни он.
Ima i jacih izvala od mojih
, srecom, prihvatas i dobronamerne
Htedoh jos nesto prokomentarisati o temi ali cu se...uzdrzati, zalosno je samo da jako malo ljudi uopsteno znanje o religijama, fanatizmu i razlicitim kulturama i njihovim posledicama poseduje
, u mojoj mladosti smo imali daleko vecu zelju za saznanjem i radoznalost koje nikada nisu...na odmet
![]()
Ја не могу да дођем себи од ,,господине Бандо''!
Толико о томе како жена која је поставила тему прати оно што су други писали.
И то без злобе!
Марице, ти ме сад изненађујеш.
Ако нам је посао да кувамо, перемо, подижемо децу и смешкамо се, изеш такав брак!
Или ја живим у ненормалном браку.
Иначе, ти лично имаш слободу у свом браку, нисам стекла утисак да трпиш. Но, нећу лично, сори.
Код нас у кући скува онај ко тог дана има више времена.
Веш и судови се перу у машини, укључи ко стигне.
Децу одгајамо буквално заједно, од првог дана. Он их није дојио, али их је купао и пресвлачио.
Кад би требало да меримо ко је више урадио, у било којој области, укључујући и зидање, мислим да би било једнако. Ја излазим више, јер он не воли да излази.
Али, то је наш избор и наш живот.
Ја другачије не бих живела, а ни он.