Kako ocistiti cipele od velura??

gudajoka:
Ma kupicu ja sprej ali ja i dalje mislim da sprej ne cisti vec samo neguje velur da ostane onako cupav i mekan. A sta ce mi cupave i mekane prljave cipele????!!!! :(((
Moj sprej cisti. Lepo pise. Morala sam da ceprkam da ga nadjem.Uzela sam za belo sive cipele. Nego ako su ti tako prljave uzmi ih slobodno operi. Cetkica u ruke i sa samponom zato sto je blag ili sa tim deterdzentom za tepih (ne znam kako to radi) :) eto i bre gde vozis kola sa tim strava cipelama:)

Pa ima i gumica i ta cetka sa gumicom za ciscenje nubuka i one skidaju fleke. trljnes i jos malo trljnes i malo sprej i jos malo trljnes i nema vise . Nego setila sam se ako su puno puno prljave uzmi kako se zove... ono za skidanje fleka... kao vanish i ne znam sta tamo imate i onda ostavi neka reaguje sa velura ce ti sigurno skinuti. I samo nesto sto nema hlora u njemu i to je to

Ma nisam jos nista probala nisam stigla. Potrazicu taj sprej. Ako neko ima preporuku gde mogu u NS da ga nadjem, puno ce mi pomoci. Nesto me mrzi da bauljam po gradu po ovoj vrucini. a dok smo se nasavetovali o najboljim nacinima ciscenja sad vec je i prevruce za njih.
Mozda cu poslusati Fibi i napraviti papuce, ako me uhvati talas kreativnosti, mozda i japanke :)

Back